Ροζάνα Γεωργίου: Η ηλικία και η καταγωγή του μοντέλου που παίρνει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ροζάνα Γεωργίου: Η ηλικία και η καταγωγή του μοντέλου που παίρνει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Διαβάστε ποια είναι η καταγωγή αλλά και φυσικά η ηλικία της Ροζάνας Γεωργίου. Ποιο είναι το όμορφο μοντέλο που θα πάρει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM; Όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για αυτήν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο του GNTM με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας να αναφέρουν ότι το Star κοιτά τώρα προς την πλευρά της Ροζάνας Γεωργίου. Μάλιστα ακούστηκε και το όνομα της Δούκισσας Νομικού. Ποιο είναι όμως το όμορφο μοντέλο που πολύ πιθανόν να κάτσει σύντομα στην θέση της Παπαγεωργίου, στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων;

Έχουμε και λέμε! Ορίστε μερικά info για το όμορφο μοντέλο, ποια είναι;

  • Έχει καταγωγή από την Ολλανδία (από εκεί είναι η μαμά της) αλλά και από το Μεσολόγγι (από τον μπαμπά της)
  • Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Μαΐου του 1994 και είναι 26 ετών
  • Στα 21 της κατάφερε να μπει στη λίστα με τα πιο περιζήτητα μοντέλα και είναι η μόνη Ελληνίδα που το έχει πετύχει
  • Ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 17 της χρόνια
  • Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπως: Hermes, Ferre, Celine, Marni, Calvin Klein, Verscace, Dries Van Noten, Aquascutum, Jil Sander, Alexander McQueen. Και αυτά είναι μονάχα μερικά από τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα το όμορφο μοντέλο, που όλα δείχνουν ότι θα το δούμε στην κριτική επιτροπή του GNTM, από το οποίο αποχωρεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πάντως αφού αναφερθήκαμε σε αυτή δείτε εδώ και μια ανάρτηση που έκανε και μας συγκλόνισε. Τα λόγια της απερίγραπτα.

Από την καταγωγή και την ηλικία της Ροζάνας Γεωργίου που θα πάρει την θέση του μοντέλου στο GNTM στην "βόμβα" που ήρθε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μόλις έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεψε» project που λεγόταν πως θα παρουσίαζε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς, αφού το μοντέλο μετά την αποχώρηση της από το STAR, υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με το ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, πλέον η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην ομάδα του σταθμού του Φαλήρου. Όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, αφού στον ΣΚΑΙ βρίσκεται ήδη η μάνατζερ της, Έλενα Χριστοπούλου την οποία έχει σαν μητέρα της και ακολουθεί πιστά τις συμβουλές της.

Σήμερα το πρωί λοιπόν στο «Ευτυχείτε» αποκάλυψαν μέσα από ρεπορτάζ τους πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ μετά το οριστικό τέλος της από το GNTM και την αποχώρηση της από το STAR.

Όπως αναφέρει επίσης το ρεπορτάζ της εκπομπής το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει είναι αυτό που είχε προοριστεί αρχικά για τον Σάκη Ρουβά. Ο λόγος για τον «The masked singer», ένας μουσικός διαγωνισμός μεταμφιέσεων, το οποίο είναι project που στην Ελλάδα θα δούμε για πρώτη φορά.

Μάλιστα, στο παλτό της εκπομπής δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση ανάμεσα στον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Καθώς, ο πρώτος έλεγε πως δεν ταιριάζει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου ένα τέτοιο project, με την δεύτερη να λέει το αντίθετο.