Προκαλεί ρίγη συγκίνησης το μήνυμα που δέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - "Δεν είμαστε μόνες"

Θα σας συγκινήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προκαλεί ρίγη συγκίνησης το μήνυμα που δέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου -

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα που δέχτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο και θέλησε να μοιραστεί δημόσια. "Δεν είμαστε μόνες", έγραψε στην ανάρτηση που έκανε, θέλοντας να περάσει ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι λάτρης των social media και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί. Ενώ, όπως καταλάβαμε από την παρακάτω δημοσίευση της, απαντάει και σε μηνύματα που δέχεται.

Χθες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα από follower της η οποία έχει νοσήσει από καρκίνο. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί το μήνυμα αυτό και πέρασε ένα πολύ δυνατό δικό της μήνυμα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μήνυμα instagram συγκίνηση

Να σημειώσουμε πως όσον αφορά τα επαγγελματικά της, οριστικό είναι το τέλος της από το GNTM και το επιβεβαίωσε και η ίδια. αφού έκανε μια κίνηση... ματ. Δείτε τι συνέβη.

Λίγες ώρες πριν δεχτεί το συγκινητικό μήνυμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ευχήθηκε στη μαμά της με μια φωτογραφία τους

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία με τη μαμά της, η οποία είναι μελαχρινή σαν κι εκείνη και μία κανονική κούκλα, με τις δύο γυναίκες να είναι πραγματικά ολόιδιες στο πρόσωπο, λες και είναι αδερφές.

Μαζί τους στη φωτογραφία ποζάρει και η αδερφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία είναι επίσης καλλονή και με τη σειρά της, το μοντέλο στέλνει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στη μανούλα της αλλά και στην αδερφή της.

«Χρόνια πολλά μανουλίτσι! Τα κάνεις όλα πάντα εύκολα με χαμόγελο, αγάπη και αγκαλιές. Χρόνια πολλά και στην πρώτη που καλημέρα κάθε πρωί, στην πρώτη μου και μεγαλύτερη αγάπη! Αβερφίτο φάε τη σκόνη μου πάλι, είναι δικιά μου η μαμά!!»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαμά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τις τελευταίες μέρες έκανε ξεκάθαρο πως δε θα είναι μέλος της επιτροπής του GNTM με τη νέα σεζόν, ενώ δείτε τη νέα κίνηση ματ που έκανε σήμερα και επιβεβαιώνει την απόφασή της.