Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κίνηση ματ μετά το τέλος από το GNTM - Τους έσβησε από...

Για εκείνη είναι πλέον παρελθόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κίνηση ματ μετά το τέλος από το GNTM - Τους έσβησε από...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το οριστικό τέλος που έβαλε ανάμεσα σε εκείνη και τη θέση του κριτή στο GNTM, έκανε μια κίνηση ματ, που σίγουρα θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα, το αγαπημένο μοντέλο, τους έσβησε από το βιογραφικό της στο Instagram.

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την γνωρίσαμε καλύτερα πριν από περίπου δυο με τρία χρόνια μέσα από την θέση του κριτή στο ριάλιτι μοντέλων. Αμέσως έγινε viral, αφού όπως φαίνεται είναι καλή σε όλα, τόσο στα αθλήματα, όσο και στις δουλειές κλπ, αφού αποστόμωνε όλα τα κορίτσια που πήγαιναν να διεκδικήσουν μια θέση.

Σήμερα, έχει αποδείξει πως καλά κάνει και θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα, ωστόσο, η συνεργασία της με το GNTM πλέον έφτασε στο τέλος της, αφού αποχώρησε από την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, στο vanda's blog έχουμε όλες τις λεπτομέρειες «βόμβα». Δείτε αναλυτικά.

Λίγες ημέρες λοιπόν, επιβεβαίωσε την είδηση της αποχώρηση της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μια κίνηση ματ. Αφού, όπως είδαμε στο Instagram της, διέγραψε από το βιογραφικό της ότι είναι κριτής του GNTM.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκτός GNTM

Αυτό είναι το πρόσωπο «βόμβα» που έχει δεχθεί πρόταση για να πάρει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Τάμτα, η οποία όπως αποκάλυψε μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, έχει δεχθεί πρόταση από το STAR για να λάβει μέρος στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι.

Ωστόσο η ίδια σχολίασε πως δεν έχει πει το «ναι» μιας και θεωρεί ότι θα ήταν καλύτερο να ήταν μέλος μιας επιτροπής που έχει να κάνει με τη μουσική και όχι με μοντέλα.

«Ναι νομίζω μου είχε γίνει πρόταση. Προσωπικά θα προτιμούσα να κάνω κάτι που ξέρω να κάνω καλά. και αισθάνομαι καλά να κρίνω και να το σχολιάσω. Αυτό είναι σίγουρα το τραγούδι και κάτι μουσικό. Το να κρίνω τα μοντέλα θα είναι μια άποψη εκτός δουλειάς γιατί δεν είμαι μοντέλο παρόλο που μου αρέσει πολύ όλο αυτό. Δεν νιώθω πολύ άνετα να κρίνω κάτι που δεν είναι δουλειά μου. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Γενικά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις και τις σκέφτομαι όλες πολύ. Ιδανικά θα ήθελα να είναι κάτι που έχει σχέση με τη μουσική στα υπόλοιπα είμαι διστακτική αλλά αν προκύπτει θέμα ανάγκης και επιβίωσης τότε ναι» ανέφερε η Τάμτα.

Τάμτα κριτική επιτροπή GNTM