GNTM: Το πρόσωπο που θέλει το STAR στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Βόμβα» στο ριάλιτι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM: Το πρόσωπο που θέλει το STAR στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Όπως όλα δείχνουν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αποτελέσει παρελθόν για το GNTM, και το STAR έχει ήδη κάνει πρόταση στο πρόσωπο που θέλει να δει να παίρνει τη θέση του μοντέλου στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM φαίνεται πως παίρνουν χωριστούς δρόμους, μιας και το μοντέλο δεν σκοπεύει να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, εδώ σας έχουμε και ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ με όλο το παρασκήνιο πάνω στο θέμα, και όπως όλα δείχνουν, το STAR έχει ήδη βρει την αντικαταστάστριά της.

Αυτό είναι το πρόσωπο που θέλει το STAR στο GNTM αντί για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Τάμτα, η οποία όπως αποκάλυψε μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, έχει δεχθεί πρόταση από το STAR για να λάβει μέρος στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι.

Ωστόσο η ίδια σχολίασε πως δεν έχει πει το «ναι» μιας και θεωρεί ότι θα ήταν καλύτερο να ήταν μέλος μιας επιτροπής που έχει να κάνει με τη μουσική και όχι με μοντέλα.

«Ναι νομίζω μου είχε γίνει πρόταση. Προσωπικά θα προτιμούσα να κάνω κάτι που ξέρω να κάνω καλά. και αισθάνομαι καλά να κρίνω και να το σχολιάσω. Αυτό είναι σίγουρα το τραγούδι και κάτι μουσικό. Το να κρίνω τα μοντέλα θα είναι μια άποψη εκτός δουλειάς γιατί δεν είμαι μοντέλο παρόλο που μου αρέσει πολύ όλο αυτό. Δεν νιώθω πολύ άνετα να κρίνω κάτι που δεν είναι δουλειά μου. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Γενικά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις και τις σκέφτομαι όλες πολύ. Ιδανικά θα ήθελα να είναι κάτι που έχει σχέση με τη μουσική στα υπόλοιπα είμαι διστακτική αλλά αν προκύπτει θέμα ανάγκης και επιβίωσης τότε ναι» ανέφερε η Τάμτα.

Τάμτα κριτική επιτροπή GNTM