ΣΚΑΙ: Υπέγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και «έκλεψε» το project του Σάκη Ρουβά

Θα έχει το ρόλο της παρουσιάστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Υπέγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και «έκλεψε» το project του Σάκη Ρουβά

Μόλις έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεψε» project που λεγόταν πως θα παρουσίαζε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς, αφού το μοντέλο μετά την αποχώρηση της από το STAR, υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με το ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, πλέον η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην ομάδα του σταθμού του Φαλήρου. Όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, αφού στον ΣΚΑΙ βρίσκεται ήδη η μάνατζερ της, Έλενα Χριστοπούλου την οποία έχει σαν μητέρα της και ακολουθεί πιστά τις συμβουλές της.

Σήμερα το πρωί λοιπόν στο «Ευτυχείτε» αποκάλυψαν μέσα από ρεπορτάζ τους πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ μετά το οριστικό τέλος της από το GNTM και την αποχώρηση της από το STAR. Μάλιστα, το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε το «διαζύγιο» με το ριάλιτι αφού όπως θα δείτε εδώ έκανε μια κίνηση μάτ.

Αυτό είναι το project που «έκλεψε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τον Σάκη Ρουβά και θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ

Όπως αναφέρει επίσης το ρεπορτάζ της εκπομπής το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει είναι αυτό που είχε προοριστεί αρχικά για τον Σάκη Ρουβά. Ο λόγος για τον «The masked singer», ένας μουσικός διαγωνισμός μεταμφιέσεων, το οποίο είναι project που στην Ελλάδα θα δούμε για πρώτη φορά.

Μάλιστα, στο παλτό της εκπομπής δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση ανάμεσα στον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Καθώς, ο πρώτος έλεγε πως δεν ταιριάζει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου ένα τέτοιο project, με την δεύτερη να λέει το αντίθετο.

Αυτό είναι το project που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ

Να πούμε πως το «The masked singer» είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά σόου παγκοσμίως. Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, συμμετέχουν διάσημοι τραγουδιστές, οι οποίοι ανεβαίνουν στη σκηνή μεταμφιεσμένοι και αγνώριστοι προκειμένου να ερμηνεύσουν τραγούδια.Προβάλλεται από το δίκτυο Fox Broadcasting Company και παρουσιάζει ο Νικ Κάννον.

Ωστόσο, να πούμε πως όπως αποκάλυψε η εκπομπή μετά από μερικά λεπτά, από όταν έκαναν γνωστό το γεγονός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπάρχει περίπτωση πως παρουσιάσει μια και το «My style rocks».