«Ξετρελαμένη» με τον γιο της η Κατερίνα Καραβάτου - Οι φωτογραφίες που «έριξαν» το Instagram

Περνούν το πιο μαγικό καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ξετρελαμένη» με τον γιο της η Κατερίνα Καραβάτου - Οι φωτογραφίες που «έριξαν» το Instagram

Η Κατερίνα Καραβάτου συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια δείχνει να είναι ξετρελαμένη με τον μικρό της γιο και μάλιστα, ανέβασε στον λογαριασμό της μερικές φωτογραφίες που έχουν «ρίξει» το Instagram.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να δημοσιεύσει στιγμιότυπα με τα δύο πανέμορφα παιδιά της.

Όπως αποκάλυψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ίδια προσπάθησε να απαθανατίσει το γιο της, όμως εκείνος αρνούνταν με αποτέλεσμα… τις παρακάτω φωτογραφίες. «Είναι κι εσάς τα παιδάκια σας η περίπτωση που όταν λες: «μωρό μου, κάτσε να σε βγάλω μια φωτογραφία», απλώς κάνουν τα πάντα για να μη βγει?! (Και κάπως έτσι βγαίνουν πάντα οι πιο αστείες και οι πιο χαριτωμένες…)», σχολίασε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου έκανε ένα σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη. Δείτε το εδώ.

"Πονοκέφαλος" για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη - Εξελίξεις με τους Κου Κου

"Πονοκέφαλος" έχει πιάσει την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη με την εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου που θα επιστρέψει για ακόμη μια σεζόν μέσα από τη συχνότητα του STAR. Όλες τις εξελίξεις θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Η πρωινή εκπομπή του STAR είναι από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού, την οποία αν συγκρίνουμε με όλες τις υπόλοιπες, είδε ελάχιστες αλλαγές στα πρόσωπα της ομάδας της, αφού μόνο ο Γιάννης Πουλόπουλους αποχώρησε και "έκλεισε" με πρόγραμμα του OPENtv.

Όλες οι εξελίξεις με την εκπομπή Κου Κου της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη

Κατερίνα Καραβάτου  Κρατερός Κατσούλης τηλεθέαση STAR

Τα πρόγραμμα που παραμένουν στην «Φωλιά των Κου Κου» όπως έχει γίνει γνωστό είναι η Μαριλού Ρεπαπή, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Γιώργος Κρικοριάν, ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι εκείνος που "έκλεισε" πρώτος με την εκπομπή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ενώ και τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες παραμένουν τα ίδια.

Ωστόσο, "πονοκέφαλο" έχει προκαλέσει το γεγονός ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Πουλόπουλο. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μου, τις οποίες και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, οι ιθύνοντες της εκπομπής έχουν προσεγγίσει δημοσιογράφο η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει αρκετές τηλεοπτικές στέγες.

Είναι πρόσωπο που γνωρίζουμε όλοι και έχουμε δει δίπλα σε μεγάλα ονόματα στο χώρο της παρουσίασης. Ωστόσο, ακόμη βρίσκονται σε συζητήσεις.

Να σημειώσω πως πριν επιστρέψει το ζευγάρι στις τηλεοπτικές μας οθόνες, πέρασε ένα "εφιαλτικό" γεγονός. Την αποκάλυψη έκανε ο Κρατερός Κατσούλης με μια ανάρτηση που θα δείτε εδώ.