Φεύγει από το Star και τους Κου- Κου και πάει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ποιος πάει που;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Φεύγει από το Star και τους Κου- Κου και πάει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Η νέα τηλεοπτική χρονιά δεν απέχει πάρα πολύ και οι προετοιμασίες και οι προγραμματισμοί έχουν ξεκινήσει να τελούνται ήδη. Ανακατατάξεις και μεταγραφές βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι εξελίξεις για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είναι ραγδαίες. Ποιες θα είναι οι αλλαγές αυτές; Ποιός γνωστός δημοσιογράφος φεύγει από το Star και τους Κου- Κου και πάει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου;

Συγκεκριμένα, η πετυχημένη εκπομπή της Κατερίνας, ευτυχείτε πρόκειται να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερα με νέα φρέσκα άτομα που θα πλαισιώνουν την Κατερίνα. Σε ποιόν γνωστό δημοσιογράφο όμως αναφερόμαστε;

Φεύγει από το Star και τους Κου- Κου και πάει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πληροφορίες προερχόμενος από το zappit θέλουν τον Γιάννη Πουλόπουλο να παίρνει μεταγραφή για το τηλεοπτικό πλατό του ευτυχείτε στο πλάι της Κατερίνας και της υπόλοιπης ευχάριστης παρέας.Πέρα πό το να συμμετέχει απλά στην εκπομπή και το πλατό, ο Γιάννης πρόκειται να είναι και υπεύθυνος ρεπορτάζ της εκπομπής.

πουλοπουλος μεταγραφη

Επίσης, άλλο ένα πρόσωπο "φλερτάρει" με την εκπομπή. Το πρόσωπο αυτό είναι ο πρώην διευθυντής παραγωγής του Alpha, ο Κεβόρκ Ντε Σαρκισιάν, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη να ασχολείται ενεργά με την εκπομπή της Κατερίνας και τις υπόλοιπες προετοιμασίες.

Μέγκι Ντρίο: «Κατακεραυνώνει» την Κατερίνα Καινούργιου - «Έμαθα ότι είπε για εμένα...»

OPEN: Η αλλαγή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου από τη νέα χρονιά

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, όπως θα δείτε και παρακάτω. Ωστόσο, από τη νέα χρονιά επιστρέφει μάλιστα με αλλαγές.

Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια για μια σημαντική αλλαγή στην εκπομπή της έκανε με αφορμή το τελευταίο Δίλημμα της χρονιάς.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου έκαμε γνωστό πως τα Διλήμματα θα συνεχιστούν και του χρόνου, όχι όμως όπως τα ξέραμε.

«Θα πάμε στα δικά σας Διλήμματα. Αν θα υπάρχουν Διλήμματα του χρόνου; Επειδή με ρωτάτε. Θα υπάρχουν Διλήμματα, αλλά με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο, τον οποίο δε μπορώ να σας αποκαλύψω ακόμα. Αλλά σίγουρα κάτι που έχετε αγαπήσει τόσο πολύ δε θα μπορούσε να μην υπάρχει στην εκπομπή» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε εδώ και την απίστευτη ατάκα που πέταξε για το σύντροφό της, με αφορμή τα λουλούδια που δέχτηκε στον αέρα.