Κατερίνα Καινούργιου: Η απίστευτη ατάκα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Έχω ακόμα 1,30 ώρα κτήνος...»

Με αφορμή τις ανθοδέσμες που δέχτηκε στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η απίστευτη ατάκα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Έχω ακόμα 1,30 ώρα κτήνος...»

Μια απίστευτη ατάκα για το σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη πέταξε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της και τους έκανε όλους να «λιώσουν» στα γέλια.

Αφορμή στάθηκαν οι δυο τεράστιες ανθοδέσμες που δέχτηκε στο πλατό η παρουσιάστρια από συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες, με τις οποίες έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου έλαβε δύο εντυπωσιακές ανθοδέσμες από την διευθύντρια προγράμματος του καναλιού και την γενική διευθύντρια του σταθμού λόγω της τελευταίας της εκπομπής.

Κατερίνα Καινούργιου τελευταία εκπομπή

Αρχικά, υπέθεσε ότι μπορεί να είναι από τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο όταν διάβασε τις κάρτες κατάλαβε ότι δεν ήταν από εκείνον, έτσι είπε στον αέρα με χιούμορ:

«Ο Φίλιππος να βλέπει ότι οι γυναίκες μου στέλνουν μεγαλύτερες ανθοδέσμες. Έχω ακόμα 1,30 ώρα για να στείλεις την ανθοδέσμη κτήνος. Προλαβαίνεις». Δείτε ωστόσο εδώ ένα ρομαντικό ραντεβού που απόλαυσα οι δυο τους.

Κατερίνα Καινούργιου: Πόζαρε στην αγκαλιά του Φίλιππου Τσαγκρίδη και έγραψε το πιο τρυφερό σχόλιο

Στην αγκαλιά του Φίλιππου Τσαγκρίδη πόζαρε η Κατερίνα Καινούργιου και θέλησε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία της στο Instagram. Το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση για το σύντροφό της, είναι πολύ τρυφερό.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του και είναι πολύ ερωτευμένοι. Πλέον δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτα τους και η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν διστάζει να αναφέρεται στο σύντροφό της με τα πιο όμορφα λόγια.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε στη λεζάντα της «Mine», δηλαδή «δικός μου». Δείτε πως πέρασε το ζευγάρι τα γενέθλια της.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης