Κατερίνα Καινούργιου: Σε ρομαντικό ραντεβού με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Πού βρέθηκε το ζευγάρι;

Η πρώτη έξοδος μετά το άνοιγμα των μαγαζιών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Σε ρομαντικό ραντεβού με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Πού βρέθηκε το ζευγάρι;

Τα μαγαζιά εστίασης άνοιξαν και έτσι χθες βράδυ, η Κατερίνα Καινούργιου πραγματοποίησε το πρώτο της ρομαντικό ραντεβού μετά την καραντίνα, στο πλευρό του αγαπημένο της συντρόφου, Φίλιππου Τσαγκρίδη. Το ζευγάρι, βρέθηκε σε ένα εστιατόριο και απόλαυσε το υπέροχο δείπνο του.

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου, να προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει ανεβάσει αρκετά στιγμιότυπα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια δείχνει να περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο με τον καλό της, αφού κατά τη διάρκεια της καραντίνας, οι δυο τους συγκατοίκησαν και πέρασαν μερικές υπέροχες μέρες. Καθ' όλη τη διάρκεια του lockdown, η Κατερίνα Καινούργιου φρόντισε να δώσει στα social media, μία εικόνα από την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο σπίτι της.

Υπέροχα στιγμιότυπα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη είδαμε και από τη μέρα των γενεθλίων της Κατερίνας Καινούργιου. Δείτε εδώ τις τρυφερές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της.

Αυτό είναι το ρομαντικό ραντεβού της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Με τη ζωή να επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να εκμεταλλευτεί το άνοιγμα των μαγαζιών και έτσι μαζί με τον σύντροφό της, απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, το οποίο μάλιστα μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος

Υπέροχες βραδιές περνούσε η Κατερίνα Καινούργιου και στο σπίτι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Μαγική ήταν η βραδιά για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, καθώς οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν μια πιο ήρεμη νύχτα μετά από τα όσα έχουμε ζήσει με την πανδημία.

Η παρουσιάστρια δεν διστάζει πια να αναφέρεται στο πρόσωπο του συντρόφου της τόσο μέσα από την εκπομπή της, όσο και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάτι που έκανε και χθες.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο φαίνεται ο αγαπημένος της να ετοιμάζει το βραδινό τους, μια από τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης μαγείρεμα insta post