Κατερίνα Καινούργιου: Λάμπει στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη - Ντοκουμέντα από τα γενέθλιά της

Με ποιος άλλους τα πέρασε μαζί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Λάμπει στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη - Ντοκουμέντα από τα γενέθλιά της

Τα πιο ρομαντικά γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου, που λάμπει δίπλα στον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Μάλιστα ανέβηκε και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την παρουσιάστρια να σβήνει τα κεράκια της. Σας έχουμε ντοκουμέντα!

Έλαμπε στο πλευρό του αγαπημένου της η Κατερίνα Καινούργιου, που είχε τα γενέθλιά της. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκε μάλιστα και βίντεο με την ίδια να σβήνει τα κεράκια της και τα μάτια της, όσο και του καλού της βγάζουν καρδούλες. Μάλιστα στο σπίτι της βρέθηκαν και οι δύο κολλητοί της Χάρης Σιανίδης και Νίκος Γεωργιάδης.

Το ζευγάρι μένει μαζί το τελευταίο διάστημα με τους δυο τους να περνούν μερικές όμορφες στιγμές στο σπίτι, μαζί με τους φίλους της γνωστής παρουσιάστρια που είχε τα γενέθλιά της. Μάλιστα είχαμε και μερικές νέες αποκαλύψεις για την σχέση τους. Τι συνέβη;

Κατερίνα Καινούργιου - Χάρης Σιανίδης
Κατερίνα Καινούργιου - Φιλιππος Τσαγκρίδης
γενέθλια Κατερίνας Καινούργιου - Φιλιππος Τσαγκρίδης

Η επική ατάκα που πέταξε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τον... γάμο!

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που έχουμε στη showbiz, με τους δυο τους να έχουν αρχίσει πλέον να μιλούν πιο ανοιχτά για την σχέση τους. Μάλιστα η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί και την πρώτη τους κοινή selfie, από κάποιες διακοπές τους. Τώρα λοιπόν έκανε μια αποκάλυψη αναφορικά με το ποιος θα ήταν ο μόνος λόγος, για να την παντρευτεί.

Αυτό που συνέβη ήταν ότι κατά την διάρκεια της εκπομπής της, είχαν σύνδεση με τον Τρύφωνα Σαμαράς.

Σε κάποιο σημείο λοιπόν αναφέρθηκε αν ο γνωστός κομμωτής είχε χτενίσει στον γάμο της και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Η απάντηση ήταν καταφατική και εκεί ΄"έσκασε" και την ατάκα για τον σύντροφό της η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε.

"Κοίταξε, πιστεύω ότι ο μόνος λόγος για να πείσω τον σύντροφό μου να με παντρευτεί είναι να του πω “Έλα, έλα θα είναι και ο Τρύφωνας να με χτενίσει”. Δεν υπάρχει γάμος, δεν υπάρχει γάμος" είπε χαρακτηριστικά και πέθανε στο γέλιο, όπως και όλοι οι υπόλοιποι φυσικά.