Νέες αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

"Έσκασε" η βόμβα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέες αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μερικές νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και συγκεκριμένα, σχετικά με το πώς γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να περάσει λίγο δημιουργικά το χρόνο της και έτσι θέλησε να έρθει σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι ώρες στο σπίτι περνάνε αργά και γι΄αυτό το λόγο η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθεί καθημερινά να βρει νέες ασχολίες προκειμένου να ροκανίσει για λίγο το χρόνο και να περάσει την ώρα της στην καραντίνα.

Χωρίς να χάσει λοιπόν καθόλου χρόνο, ξεκίνησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A από αυτά που συνηθίζουν να κάνουν οι celebrities. Άλλωστε, η Κατερίνα Καινούργιου έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι φροντίζει να βρίσκεται σε διαρκή αλληλεπίδραση με τους followers της.

Η αποκάλυψη που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Μεταξύ άλλων λοιπόν κλήθηκε να απαντήσεις και σε ορισμένες ερωτήσεις που αφορούν τη σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη, και να αποκαλύψει μερικά στοιχεία που μέχρι τώρα παρέμεναν άγνωστα στο κοινό της, μιας και προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι, ένας διαδικτυακός της φίλος αναρωτήθηκε πώς γνώρισε τον σύντροφό της, με την ίδια να σπεύδει να απαντήσει για το πρόσωπο που τους έφερε κοντά.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του καλού της φίλου, Ανέστη Ευαγγελόπουλου, αποκάλυψε πως αυτός ήταν ο άνθρωπος που την γνώρισε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και έκτοτε οι δυο τους είναι μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ενώ περνούν υπέροχες στιγμές στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας μιας και συγκατοικούν.

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος