Διάσημο plus size μοντέλο ποζάρει ολόγυμνο στο καθρεύτη του μπάνιου του!

Δίνει το δικό της μήνυμα!

Ένα από τα πιο διάσημα plus size μοντέλα ποζάρει ολόγυμνο στον καθρεύτη του σπιτιού του και δίνει ένα μήνυμα για την αγάπη προς το σώμα μας!

Η Ashley Graham αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα plus size μοντέλα του πλανήτη και χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να στείλει μηνύματα για το body positivity. Η πληθωρική καλλονή δεν διστάζει πολλές φορές να δημοσιεύει ακόμη και γυμνές φωτογραφίες στα social media, δείχνοντας μας τις τέλειες ατέλειες της. Μάλιστα, πριν εννέα μήνες περίπου έγινε για πρώτη φορά μητέρα ενός υπέροχου αγοριού και τώρα λατρεύει το σώμα της ακόμη περισσότερο.

Expand player

Η Ashley Graham διαθέτει πληθωρικές καμπύλες, είναι πανέμορφη και αποτελεί ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, με συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας και εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά.

Η ίδια δημοσίευσε ακόμη μια γυμνή της φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στο μπάνιο της και μας δείχνει τις ραγάδες της κοιλίτσας της, τις οποίες απέκτησε στην εγκυμοσύνη της. Πασίγνωστο μοντέλο ποζάρει μετά την γέννα και μας δείχνει τα σημάδια στο σώμα.

Κορυφαίο μοντέλο «έριξε» το Instagram - Πόζαρε γυμνό στο πάτωμα του σπιτιού του

Γυμνό στο πάτωμα του σπιτιού του πόζαρε κορυφαίο μοντέλο του Hollywood και «έριξε» το Instagram. Η φωτογραφία «τρέλανε» τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο λόγος για την η οποία έχει δει παγκόσμια φήμη στο χώρο της μόδας. Η ίδια είναι καθημερινή χρήστης των social media και δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την ζωή της.

Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε την πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της, την οποία τράβηξε ο σύζυγός της.

Πόζαρε στο πάτωμα με το σκύλος της και «έκρυψε» την πίσω της όψη με ένα emoji.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελάκι της Victoria's Secret δεν μπορούσε να κάνει παιδιά αλλά... έμεινε έγκυος

Συγκλονίζει κορυφαίο μοντέλο: Την κακοποίησε γνωστός φωτογράφος - «Θυμάμαι τα δάχτυλά του...»