Συγκλονίζει κορυφαίο μοντέλο: Την κακοποίησε γνωστός φωτογράφος - «Θυμάμαι τα δάχτυλά του...»

Σκάνδαλο μεγατόνων στο Hollywood

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει κορυφαίο μοντέλο: Την κακοποίησε γνωστός φωτογράφος - «Θυμάμαι τα δάχτυλά του...»

Γνωστό φωτογράφο κατηγορεί για κακοποίηση κορυφαίο μοντέλο του Hollywood. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως το άσχημο γεγονός έγινε το 2012.

Ο λόγος για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατηγορεί τον Τζόναθαν Λέντερ. Ισχυρίστηκε πως ήταν πολύ μεθυσμένη, όταν την παρενόχλησε χωρίς την συγκατάθεσή της, ενώ οι δυο τους κάθονταν σε έναν καναπέ μετά από φωτογράφιση.

«Γδύθηκα και παρότι είχα κάνει γυμνό κάποιες φορές στο παρελθόν, πάντα με άνδρες φωτογράφους, το δευτερόλεπτο που έβγαλα τα ρούχα μου, ένα μέρος μου αποστασιοποιήθηκε. Άρχισα να αιωρούμαι έξω από τον εαυτό μου» είπε αρχικά η 29χρονη.

Έμιλι Ραταϊκόφσκι παρενόχληση από φωτογράφο

«Ό,τι ακολούθησε είναι θολό, εκτός από αυτό που ένιωσα. Δε θυμάμαι να φιλιόμαστε, θυμάμαι όμως τα δάχτυλά του ξαφνικά μέσα μου. Όλο και πιο σκληρά, όλο και πιο πιεστικά, όπως κανείς δεν με είχε αγγίζει έως τότε και από τότε. Μπορούσα να νιώσω το σχήμα του εαυτού μου και τη ράχη μου και πραγματικά, πραγματικά με πόνεσε. Ενστικτωδώς έβαλα το χέρι μου στον καρπό του και τράβηξα με δύναμη τα δάχτυλά του από μέσα μου. Δεν είπα λέξη. Εκείνος σηκώθηκε απότομα και ανέβηκε σιωπηλά και βιαστικά τις σκάλες μέσα στο σκοτάδι», πρόσθεσε.

Από την άλλη πλευρά του ο Τζόναθαν Λέντερ τα αρνήθηκε όλα τουςχαρακτηρίζοντας τα λεγόμενά της, «πολύ φτηνιάρικα και παιδιάστικα». Επίσης, γνωστό μοντέλο κατηγόρησε ποδοσφαιριστή Ελληνικής ομάδας για παρενόχληση.

Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας κατηγορείται για κακοποίηση του γιου του

Για κακοποίηση του 12χρονου γιου του κατηγορείται ο 35χρονος παίκτης του NBA, Τρέβορ Αρίζα και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, τις οποίες αρνείται.

Η πρώην σύντροφός του και μητέρα του αγοριού, Λάνα Αλεν, κατέθεσε εναντίον του περιοριστικά μέτρα, για να μην πλησιάζει τον 12χρονο γιο τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Τρέβορ Αρίζα χτύπησε τον γιο του στον ώμο και τον κράτησε από τον λαιμό στις 25 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στο Λος Αντζελες.

Τρέβορ Αρίζα κακοποίηση γιου

Ανάμεσα στα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, περιλαμβάνεται μια δήλωση του 12χρονου που λέει ότι φοβάται τον πατέρα του και δεν θέλει να τον δει, καθώς και μια φωτογραφία ενός ώμου με μελανιές, όπως αναφέρει το ESPN.

Οπως υποστηρίζει ο μπασκετμπολίστας του NBA, η μητέρα του αγοριού τον χειραγωγεί για να κάνει τέτοιες δηλώσεις και προσπάθησε να τον εμποδίσει να καταθέσει σε ουδέτερο περιβάλλον. Θύμα κακοποίησης έχει πέσει και η Μαρία Καρλάκη.

Πηγή: iefimerida.gr