Σκάνδαλο μεγατόνων! Γνωστό μοντέλο κατηγορεί ποδοσφαιριστή Ελληνικής ομάδας για παρενόχληση!

Τους αρνήθηκε να έρθει φιλοξενούμενη του και εκείνος...

Σκάνδαλο μεγατόνων! Γνωστό μοντέλο κατηγορεί ποδοσφαιριστή Ελληνικής ομάδας για παρενόχληση!

Σκάνδαλο μεγατόνων έσκασε για γνωστό ποδοσφαιριστή Ελληνικής ομάδας. Μοντέλο τον κατηγορεί για παρενόχληση, όταν εκείνη του αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα.

Κινδυνεύει να τον διώξουν από την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Συμπατριώτισσα, του Αμρ Ουάρντα, Μερχάν Κέλερ και γνωστό μοντέλο που εδρεύει στο Κατάρ, δημοσίευσε μηνύματα που της έστειλε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στο Instagram και τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση. Μάλιστα, όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τρεις παίκτες, τον Αχμέντ Χασάν Κόκα που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και τους Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφ.

Γνωστό μοντέλο κατηγορεί ποδοσφαιριστή Ελληνικής ομάδας για παρενόχληση!

Γνωστό μοντέλο κατηγορεί ποδοσφαιριστή Ελληνικής ομάδας για παρενόχληση!

Γνωστό μοντέλο κατηγορεί ποδοσφαιριστή Ελληνικής ομάδας για παρενόχληση!

Γνωστό μοντέλο κατηγορεί ποδοσφαιριστή Ελληνικής ομάδας για παρενόχληση!

Σύμφωνα με τα μηνύματα τους, ο ποδοσφαιριστής την καλεί να έρθει στην Ελλάδα και όταν το μοντέλο του αρνήθηκε εκείνος ενοχλήθηκε.

Μετά το συμβάν, ο Ουάρνα, κινδυνεύει να πάρει αποβολή από την Εθνική Αιγύπτου.

Σκάνδαλο μεγατόνων για πασίγνωστο ηθοποιό! Η καταγγελία για σ3ξουαλική παρενόχληση!

Σκάνδαλο μεγατόνων για πασίγνωστο ηθοποιό! Η καταγγελία που δέχτηκε για σ3ξουαλική παρενόχληση!

Σφοδρές κατηγορίες εναντίον του γνωστού celebrity. Αναφέρονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που παρενόχλησε ερωτικά!

Μοιάζει με σενάριο βγαλμένο από το...«House of Cards», αλλά δεν είναι...

Ότι δεν κατάφεραν οι πολιτικοί του αντίπαλοι στη γνωστή σειρά, το υπέστη στη ζωή του, λόγω του πάθους του. Ο Κέβιν Σπέισι κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από πολλούς νεαρούς άντρες, οι οποίοι τοτε ήταν έφηβοι, με αποτέλεσμα να «αποσυρθεί» από πρόεδρος των ΗΠΑ στο House of Cards, να διασυρθεί σε προσωπικό επίπεδο και να αμαυρώσει μία εκπληκτικά καριέρα πολλών δεκαετιών στο σινεμά.

Κεβιν Σπεισι

Η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεσή του, είναι η κατάθεση γραπτών μηνυμάτων από θύμα του το 2016, ως αποδεικτικά στοιχεία.

Ο νεαρός άντρας που κατηγορεί τον διάσημο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση, κατέθεσε τα σχετικά μηνύματα που αντάλλαζε με την κοπέλα του εκείνη την ημέρα, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως αποδείξεις στο δικαστήριο. Τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα αφορούν την υπόθεση παρενόχλησης ενός έφηβου στο μπαρ του Nantucket της Μασαχουσέτης, το 2016.

Τα μηνύματα, που περιλαμβάνουν και εικόνες, προέρχονται από στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν από τον κατηγορούμενο και παρασχέθηκαν στους ανακριτές και περιγράφουν λεπτομερώς την υποτιθέμενη κατάχρηση για την οποία κατηγορεί τον 59χρονο ηθοποιό.

Στα μηνύματα, ο νεαρός γράφει:

«Κρέμεται γύρω μου στο μπαρ. Πήρε τον αριθμό μου και μου ζήτησε να έρθω μαζί του». Ο νεαρός στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι ο Κέβιν Σπέισι «έχει πιάσει το πόδι του» και «έπιασε το πέος του οκτώ φορές», καθώς και «τράβηξε το φερμουάρ» και «έβγαλε το παντελόνι του».

Ένα άλλο μήνυμα αναφέρει: «Όχι, είμαι σοβαρός. Ενα δευτερόλεπτο. Καλώ τη μαμά μου. Σοβαρολογώ. Είμαι πολύ σοβαρός. Ορκίζομαι σε όλους. Δεν είμαι ζαλισμένος. Είμαι μεθυσμένος, αλλά δεν είμαι ζαλισμένος».

Οι δικηγόροι του διάσημου ηθοποιού υποστηρίζουν ότι τα κείμενα φαίνεται να ξεκινούν στο μέσο της συζήτησης και ότι δεν λένε την πλήρη ιστορία. Οι δικηγόροι πιστεύουν επίσης ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να διαγράψει ορισμένα μηνύματα που αλλάζουν το πλαίσιο της συνομιλίας, άρα και την εικόνα της όλης κατάστασης.

Εν τω μεταξύ, ο Κέβιν Σπέισι δεν κατάφερε να πετύχει στο δικαστήριο την αποκάλυψη της ταυτότητας ενός άλλου ατόμου που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση. Ο μασέρ κατηγόρησε τον διάσημο ηθοποιό ότι τον ανάγκασε να αγγίξει τα γεννητικά όργανά του και να τον χτυπήσει κατά τη διάρκεια ενός μασάζ τον Οκτώβριο του 2016.

Τον Μάρτιο, ένας δικαστής απέρριψε το αίτημα του Spacey, λέγοντας: «Το αίτημα του κατηγορουμένου να διατάξει τον ενάγοντα να αποκαλύψει την ταυτότητά του είναι ακατάλληλο, δεδομένου ότι η πρόταση του να προχωρήσει ανώνυμα εκκρεμεί ενώπιον του Δικαστηρίου».