Κρίστη Κρανά: Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες μέσα από την σπιταρόνα της!

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια με τη «σιδηρά κυρία» του modeling Κρίστη Κρανά και ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά που είχε (λόγω της σχέσης μας ίσως;) τέτοια εξομολογητική διάθεση να μιλήσουμε για θέματα πιο προσωπικά, για σχέσεις, γάμους και έρωτες που δεν ευοδώθηκαν... Οι άνθρωποι της μόδας που τη γνωρίζουν χρόνια την αποκαλούν κυρία με Κ κεφαλαίο -όχι άδικα- για την ευγένεια και την αρχοντιά της. Την ίδια αρχοντιά αποπνέει και το σπιτικό της, ντυμένο στα λευκά, στο κέντρο της Αθήνας, που το ανοίγει για πρώτη φορά στο YOU και μας ξεναγεί στους υπέροχους χώρους του.

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You

Expand player

Με στητή κορμοστασιά και καθαρό, γαλανό βλέμμα που σε κοιτάει κατάματα... Έτσι θυμάμαι μια ζωή την Κρίστη, που έχει αφήσει τη δική της προσωπική σφραγίδα αφιερώνοντας ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της σε Καλλιστεία, πασαρέλες και events, αφού στην πολύχρονη πορεία της τα περισσότερα μοντέλα της έχουν φορέσει στέμμα ομορφιάς.

Ο πρώτος σου γάμος, με τον ηθοποιό Νίκο Απέργη, ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας... Είχε γίνει χαμός!

Ήταν σπουδαίος άνθρωπος ο Νίκος, τον γνώρισα στη σχολή μου όπου δίδασκε, παντρευτήκαμε την τελευταία μέρα του '79 με 4 κουμπάρους, τον Νίκο Φώσκολο, τη γυναίκα του, και τον Γιώργο Παπαζήση με την Τιτίκα Στασινοπούλου, είχα όλα μου τα μοντέλα παρανύμφους... Η Λιάνα Κανέλλη στις ειδήσεις είχε βγάλει το προσκλητήριό μας, ο γάμος μας ήταν ένα μεγάλο κοσμικό γεγονός, είχαμε 2.500 άτομα. Το ευτράπελο βέβαια που συνέβη -και το λέω για πρώτη φορά- ήταν όταν στην εκκλησία ήρθε η αστυνομία γιατί ένας πρώην μου ήθελε έφιππος σε ένα άλογο να με κλέψει, ευτυχώς οι δικοί του τον εμπόδισαν.

Πόσο κράτησε αυτός ο γάμος;

Μόνο 4 μήνες. Το σφάλμα μας ήταν ότι βιαστήκαμε, δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον. Μετά όμως από τον χωρισμό μας συνεχίσαμε και είχαμε πολύ καλή σχέση, είχα γνωρίσει μάλιστα και τη δεύτερη γυναίκα του, την ηθοποιό Μαίρη Κυβέλου, που επίσης με λάτρευε. Όταν αρρώστησε ο Νίκος και λίγο πριν πεθάνει, πήγα να τον δω, ήμουν δίπλα του, του στάθηκα, τότε γνώρισα και τον γιο του, Αντώνη, που του μοιάζει, ένα εξαιρετικό πλάσμα που το έχω στην καρδιά μου.

Και αφού δεν πέτυχες στον πρώτο γάμο γιατί έκανες και δεύτερο;

Με πίεζαν οι γονείς μου να παντρευτώ. Τον δεύτερο άντρα μου τον γνώρισα μέσω ενός κοινού φίλου μας κοσμηματοπώλη και είχαμε σχέση έναν χρόνο. Ο γάμος μας κράτησε χρονικά 3 χρόνια, αλλά 2 χρόνια έκανα πολλές προσπάθειες και υπομονή προκειμένου να φύγει από το σπίτι, τον παρακαλούσα να φύγει, αλλά εκείνος δεν το έκανε.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Κρίστη Κρανά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασίλης Ζούλιας: Απίστευτο βίντεο από το εξοχικό του στο Μαύρο Λιθάρι - Έχει διαστάσεις γηπέδου

Ποια Αλίκη Βουγιουκλάκη; Δείτε το σπίτι της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο