Βασίλης Ζούλιας: Απίστευτο βίντεο από το εξοχικό του στο Μαύρο Λιθάρι - Έχει διαστάσεις γηπέδου

Το υπέροχο σαλόνι του με 60s διάθεση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βασίλης Ζούλιας: Απίστευτο βίντεο από το εξοχικό του στο Μαύρο Λιθάρι - Έχει διαστάσεις γηπέδου

Στις κάμερες του Happy Day άνοιξε τις πόρτες του εξοχικού του από τα 60’s ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος το έχει ανακαινίσει πλήρως. Ο ίδιος μίλησε για τις αλλαγές που έχει κάνει στην Όλγα Λαφαζάνη αναφέροντας:

«Το έχω διακοσμήσει με original έπιπλα 60’s. To νοίκιασα φέτος, οραματίστηκα ότι λόγω κορωνοϊού και ταξιδιών που δεν θα γίνουν να έβρισκα ένα σπίτι στη παραλία 60’s και έτσι μέσα σε μία εβδομάδα το είχα κλείσει.»

«Κάνω διαλογισμό, πιστεύω στους αγίους και στην εκκλησία μας. Έχω μνήμες ακόμα σκηνών από διάσημες star. Ήμουν το παιδί που έκρυβε τα ρούχα στο θυρωρείο για να μην τα δει η μητέρα μου. Είχα αγοράσει ένα εμπριμέ σορτσάκι ενώ έπρεπε να φορώ μπλε στο σχολείο. Σήμερα έχω καλές σχέσεις με τους γονείς μου.

Στην συνέχεια ο Βασίλης Ζούλιας ξενάγησε την Όλγα Λαφαζάνη στο υπέροχο 60’s σαλόνι του σπιτιού αλλά και στην εντυπωσιακή κουζίνα. Σε ποιό κρεβάρτι του σπιτιού κοιμήθηκε η Jackie Kennedy για τρία βράδια πριν από αρκετά χρόνια;

Βασίλης Ζούλιας: Έφτιαξε μάσκες για τον κορωνοϊό - Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά με την τιμή

Βασίλης Ζούλιας: «Με τα ναρκωτικά έφυγε ο πόνος μου» - Η σοκαριστική αποκάλυψη για την εξάρτησή του

Σε μία συγκλονιστική συνέντευξή του, ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα ναρκωτικά, με τον ίδιο να κάνει μία πραγματικά σοκαριστική αποκάλυψη, για την εξάρτηση που κράτησε 7 χρόνια και τον βοήθησε να απαλύνει τον συναισθηματικό του πόνο.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», και αποφάσισε να βγάλει στη δημοσιότητα, μερικά θέματα για τα οποία, μόνο λίγοι θα είχαν το κουράγιο να μιλήσουν στην τηλεόραση. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην εξάρτηση που του σημάδεψε, και ταυτόχρονα, του άλλαξε τη ζωή, σε πολύ νεαρή ηλικία.

Οι ναρκωτικές ουσίες, αποτελούσαν για εκείνον μία "διαφυγή" από τη σκληρή πραγματικότητα και τα συναισθηματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ο Βασίλης Ζούλιας αποκάλυψε παράλληλα πως μετά από απόπειρες αυτοκτονίες που είχε κάνει, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από κάποιον ειδικό, ενώ η απεξάρτησή του ήρθε στα 29 του χρόνια.