OPEN: Έξαλλη η Λίνα Δρούγκα στον αέρα του δελτίου ειδήσεων - Το νόημα στον σκηνοθέση

Σκηνή έπος που έχει γίνει viral

Μια επική στιγμή έζησαν οι τηλεθεατές του OPEN που παρακολουθούσαν εκείνη την στιγμή το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με την Λίνα Δρούγκα. Η παρουσιάστρια είχε γίνει έξαλλη, με αποτέλεσμα το νόημα που έκανε στον σκηνοθέτη της, να φανεί στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης, η Λίνα Δρούγκα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και χτύπησε τα χαρτιά της στα πόδια της, με αποτέλεσμα να "χαρίσει" στα social media ένα viral στιγμιότυπο.

Expand player

Σίγουρα δεν θα ήθελε να ζήσει παρόμοιο περιστατικό...

Δείτε ωστόσο αναλυτικά όλα τα νούμερα που έκαναν σε τηλεθέαση τα προγράμματα του OPEN χθες, Πέμπτη 22/10.

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του Ευτυχείτε στο OPEN - Έμαθε ότι πέθανε ο...

Σοκ έχει προκαλέσει η επιστολή τεσσάρων σελίδων που άφησε ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο που αυτοκτόνησε στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την σημερινή εκπομπή της ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό μίλαγε μαζί του για ένα προσωπικό της θέμα και όταν άκουσε την είδηση πως αυτοκτόνησε έπαθε σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος φαίνεται πως δεν άντεξε το βάρος μετά τον εντοπισμό τις προηγούμενες ημέρες τριών κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ θετικός στον φονικό ιό διαγνώστηκε και ο ίδιος.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: “Εδώ και δυο εβδομάδες έχω ένα προσωπικό θέμα με τον άντρα της γιαγιάς μου και μιλούσαμε συνέχεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μου εξηγούσε τα πάντα για τα γηροκομεία να με βοηθήσει. Μέχρι προχθές ανταλλάσσαμε μηνύματα, με ρώταγε τι έγινε τελικά. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Ζούσε για αυτό, για να βοηθάει ηλικιωμένους ανθρώπους”. Δείτε εδώ τι απάντησε για τις πλαστικές!

Έκτακτη ανακοίνωση από το Opentv

Το OPEN μόλις ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στις οθόνες μας μια πολύ αγαπημένη εκπομπή. Ο λόγος για τον Στέλιο Παρλιάρο και τις Γλυκές Αλχημείες.

Η συγκεκριμένη εκπομπή αποτελεί την πιο μακροβιότερη αλλά ταυτόχρονα επιτυχημένη εκπομπή ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας στον κοινό εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές.

Ο Στέλιος Παρλιάρος κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο, 24 του μηνός, στις 20:00 στο OPEN με παρέα την.. σοκολάτα, μια λαχταριστή τούρτα, και μια κρέμα ανγκλεζ.

Έπειτα, μας μαθαίνει όλα τα μυστικά της αμυγδαλόπαστας, δημιουργώντας μια πεντανόστιμη αμυγδαλόπιτα. Έκτακτη ανακοίνωση από το OPEN TV και το The Booth!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3: Αποκάλυψη από το Ευτυχείτε - Αυτόν τον παίκτη διεκδικούν εταιρίες για καμπάνια!

Ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπακοδήμου - Έγινε γνωστό πριν λίγο

TAGS