Κατερίνα Καινούργιου: Η αποστομωτική απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις - "Δεν μου αρέσει να φαίνομαι..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η αποστομωτική απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις -

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε στις κάμερες. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον αν έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Η ίδια χωρίς να χάνει το χιούμορ της, παραδέχτηκε πως κατά καιρούς έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της και πως ίσως έχει κάνει και λάθος κινήσεις.

«Αν πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Εννοείται πως έχω πει ανοιχτά. Καμιά φορά το τρολάρω και το υπερτρολάρω. Δεν είμαι και κάθε βδομάδα να κάνω μπότοξ και υαλουρονικά. Το να πω πως δεν έχω κάνει τίποτα είναι αστείο. Εννοείται πως τα έχω πει.

Εννοείται πως τα παραδέχομαι. Στο παρελθόν μπορεί να έχω κάνει και λάθος κινήσεις. Είμαι 35, χαίρομαι πολύ. Δε μου αρέσει να φαίνομαι 25, αλλά πολλές φορές στο βάψιμο και στη δουλειά μπορεί να φαίνεσαι και λίγο μεγαλύτερος» είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Γιατί έγινε έξαλλη Κατερίνα κατά την διάρκεια της εκπομπής της;

Κατερίνα καινουργιου πλαστικές

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι είναι αυτό εκνευρίζει τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου σε χθεσινοβραδινή εκδήλωση και αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στον σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη και συγκεκριμένα σε αυτό που τον εκνευρίζει.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μετά το φιλανθρωπικό event θα συναντούσε τον αγαπημένο της καρδιάς της και με αφορμή αυτό, πρόσθεσε: «Παιδιά μετά από εδώ έχω να πάω να δω τον σύντροφό μου και έχω στο αυτοκίνητό μου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, για να βγάλω το μακιγιάζ, γιατί αν πάω έτσι θα μου πει “Πως είσαι έτσι;".

Δεν μπορώ να έρθω εδώ όμως αμακιγιάριστη, καταλαβαίνετε ότι είναι και η δουλειά μου. Αλλά οι άνδρες δεν θέλουν ίχνος μακιγιάζ, τους ενοχλεί τους τρομάζει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Το συγκλονιστικό βράδυ που πέρασε χθες με τον Φίλιππο!

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πώς πέρασε το βράδυ της με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, το οποίο συγκλόνισε αρκετά τον σύντροφο της.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Ήμασταν στο σπίτι χθες και τρώγαμε το βράδυ πίτσα και βάλαμε τηλεόραση… Ο Φίλιππος δεν βλέπει τηλεόραση και έβαλα λίγο Bachelor.
Το παιδί, ο Φίλιππος έπαθε πολιτισμικό σοκ! Το κοιτούσε και έλεγε «τώρα αυτό σοβαρά συμβαίνει; Όντως;»
Δεν το πίστευε! Τι είναι αυτός; Τι είναι αυτή; Είχε μείνει και μου έλεγε «πες μου ότι είναι σενάριο»»!