Θύμα παρενόχλησης από ηθοποιό η Τόνια Σωτηροπούλου - «Πήγα στο καμαρίνι και...»

Η εξομολόγηση που έκανε για πρώτη φορά

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε την Κυριακή στην εκπομπή Συν Γυναιξί της ΕΡΤ2 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην παρενόχληση που δέχτηκε από ηθοποιό σε ηλικία 18 ετών.

Η εξομολόγηση της Τόνιας Σωτηροπούλου για την παρενόχληση που δέχτηκε

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Μου έχει συμβεί μία φορά, όταν ήμουν 18 χρονών. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα ένα πέρασμα σε μια σειρά ελληνική και είχα μια ημέρα γύρισμα, οπότε ήταν ένας ηθοποιός που ήμασταν σε κάποιες από τις σκηνές μαζί. Ήμουν 18, τότε αυτός 54 και είχαμε πει απλά “γεια”. Και όταν τελείωσε το γύρισμα, πήγα στο καμαρίνι για να αλλάξω για να φύγω.

Expand player

Αλλάζω, πάω να πάρω την τσάντα μου, μπαίνει μέσα και πάει να με φιλήσει. Του κάνω όπα! Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν είναι τι σιχαμένο και τρομακτικό είναι αυτό που κάνει. Μπήκε στον χώρο μου και ήρθε κατά πάνω μου. Σκέφτηκα από πού το πήρε αυτό το vibe; Με ποιο δικαίωμα; Μήπως του έδωσα εγώ κάτι; Δεν του έδωσα καμία τέτοια εντύπωση. Και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει: «Σου ζητώ χίλια συγγνώμη, απλά οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία σου που είναι ηθοποιοί... ξέρεις».

Ωστόσο, πρόκειται να παντρευτεί με το σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια;

Λίγα λόγια για την Τόνια Σωτηροπούλου και το ξεκίνημα στην τηλεόραση

Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκίνησε την υποκριτική της καριέρα, σε ηλικία μόλις 17 ετών, με την ταινία «2 to tango» (σκην. Νίκου Περάκη) και τη θεατρική παράσταση «Όνειρο θερινής νύχτας», που παίχτηκε στο Θέατρο Αιξωνή Γλυφάδας. Ακολούθησε, το 2006, η ταινία «Λούφα και παραλλαγή» καθώς και η παράσταση «Λαχταρώ», η οποία ανέβηκε στην Κύπρο.

Το 2007, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε επεισόδιο της σειράς «10η εντολή» και παράλληλα πρωταγωνίστησε στη ταινία «Ψυχραιμία» (σκην. Νίκου Περάκη). Επιπλέον, συμμετείχε και στην παράσταση «Το τρέντυ θα σφυρίξει 3 φορές» (σκην, Σταμάτη Φασουλή).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τόνια Σωτηροπούλου: Το δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της θα σας... πάρει το μυαλό! Ο στολισμός είναι απίστευτος!

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Η χειμωνιάτικη απόδραση λίγο πριν τα Χριστούγεννα!