Μαρία Αντωνά: «Ήσουν πολύ μικρός σε όλα» - Η περίεργη ανάρτηση για τον Άρη Σοϊλέδη

Μετά τo story του για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Αντωνά / NDP Photo agency (δεξιά)
Instagram / Μαρία Αντωνά / NDP Photo agency (δεξιά)

Ο Άρης Σοϊλέδης το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης 2/5 προχώρησε σε ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συνάψει σχέση με τρίτο πρόσωπο πριν χωρίσει με την Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ τι έγραψε).

Δεν περίμενε, όμως, πως η ανάρτηση αυτή θα προκαλούσε την αντίδραση της πρώην συντρόφου του. Η ίδια, συγκεκριμένα, φαινόταν να ανέβασε σε story στο δικό της προφίλ ένα κείμενο με το οποίο τον "άδειαζε" κανονικά, λέγοντας πως απορεί πως ήταν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια και όχι μόνο... Τι συνέβη ωστόσο;

Η ανάρτηση "κόλαφος" της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός», ανέφερε ανάρτηση που ανέβηκε από το προφίλ της.

Μαρία Αντωνά ξεφτίλισε τον Άρη Σοϊλέδη

Το ξεκαθάρισμα λίγες ώρες αργότερα

Τελικά κάποιος χάκαρε το προφίλ της Μαρίας Αντωνά, με εκείνη να διαγράφει τα εν λόγω stories, αφότου ανέκτησε πρόσβαση. «Έχω ανακτήσει το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. Θέλω να σας ενημερώσω ότι πριν από λίγη ώρα ο λογαριασμός μου παραβιάστηκε. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση για τα μηνύματά σας και για τις κλήσεις σας. Προφανώς δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε τα Instagram stories και έστελνε αυτά τα μηνύματα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά στο νέο βίντεό της.

Και τόνισε στη συνέχεια: «Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ' όλα να έχω αξιοπρέπεια, να σέβομαι τον εαυτό μου, την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά μου, τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου. Δεν θα έμπαινα σε καμία περίπτωση σε τέτοια διαδικασία. Σίγουρα αυτό που έχει γίνει δεν θα μείνει εδώ,είμαι ήδη σε διαδικασία να ψάξω ποιος μπορεί να μου έκανε κάτι τέτοιο, για ποιο λόγο και τι ακριβώς μπορεί να θέλει από εμένα».

Η Μαρία Αντωνά έκλεισε το βίντεό της, ευχαριστώντας όλους όσοι της έστειλαν μηνύματα στήριξης, ενώ ζήτησε συγγνώμη για όποια αναστάτωση μπορεί να προκάλεσαν οι προηγούμενες δημοσιεύσεις που έγιναν όταν της παραβίασαν τον λογαριασμό.