GNTM 3: Το ρούχο της Ρασέλ σήκωσε θύελλα αντιδράσεων - «Δεν φοράει τίποτα από κάτω;»

Τα σχόλια οργίασαν!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν μάθημα πασαρέλας με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα. Το ρούχο ωστόσο που επέλεξε να φορέσει η Ρασέλ ήταν αρκετό για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τον Εμμάνουελ να παρατηρεί πως δεν φοράει απολύτως τίποτα από κάτω.

Η Ρασέλ επέλεξε να φορέσει μία ημιδιάφανη φούστα και ενώ περπατούσε φαινόταν μία ξεκάθαρη εικόνα του σώματός της.

Expand player

Ο Εμμάνουελ τότε συνειδητοποίησε πως δεν έχει βάλει από κάτω κάτι ενώ η Μαρινέλα από τη μεριά της είπε πως πολύ συχνά προσπαθεί να προκαλέσει με την εμφάνισή της.

Δείτε εδώ ποιον παίκτη διώχνει από το παιχνίδι η Βίκυ Καγιά.

Πρόωρα ο τελικός του GNTM 3 - Σήμερα γυρίζεται ο ημιτελικός

Πρόωρα γυρίζεται λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ο ημιτέλος του GNTM 3 με τον τελικό να είναι μόνο αυτό που θα μένει για να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκομπή Ευτυχείτε, με την δημοσιογράφο να βρίσκεται έξω ακριβώς από το κτίριο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα αυτή τη στιγμή.

H , Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά βλέπουμε αρχές Νοεμβρίου να γυρίζεται ο μεγάλος τελικός… είναι πολύ νωρίς και τρέχουν να προλάβουν τα γυρίσματα λόγω της κατάστασης… Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε η τελική φωτογράφιση σε γνωστό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστείων και εκεί ήταν οι παίκτες που έχουν απομείνει, όλοι οι κριτές και ο κύριος Καράβας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3 - Highlights 26/10: Ο άγριος τσακωμός Ρασέλ με Ζενεβιέβ, το ατύχημα και η αποχώρηση "βόμβα"

GNTM 3: Αυτός ο παίκτης είχε την καλύτερη φωτογραφία!