Αποκαλύψεις για την υγεία Μπέλλου - Μπέη: Με βαριά συμπτώματα κορωνοϊού και πόνους

Βρίσκονται σε καραντίνα σπίτι τους

Το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε γνωστή την είδηση στο Happy Day αναφορικά με τον λόγο απουσίας της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου. Το ζευγάρι εδώ και μέρες βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι τους καθώς νοσούν από τον κορωνοϊό. Κατά την διάρκεια της εκπομπής, τα δυο παιδιά συνδέθηκαν με κάμερα και αποκάλυψαν την περιπέτεια τους.

Η Μαρία ξεκίνησε λέγοντας «Τώρα το περνάμε ελαφριά, τις προηγούμενες ημέρες εγώ το περνούσα βαριά».

Expand player

«Την προηγούμενη Τρίτη είχαμε κάνει το τεστ, όπως κάνουμε όλοι στην εκπομπή και ήμασταν αρνητικοί. Την Παρασκευή πήγαμε για τα αναγκαία ψώνια. Το Σάββατο το βράδυ και περισσότερο την Κυριακή το πρωί άρχισα να έχω συμπτώματα».

Την Δευτέρα επανέλαβε το τεστ καθώς αυτό που της κίνησε την περιέργεια ήταν η αγευσία. Τελικά τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά.

Από την άλλη, ο Δημήτρης πρωτοεμφάνισε τα συμπτώματα την Τρίτη. Ο μάγειρας δήλωσε: «Για μένα τις πρώτες ημέρες τα συμπτώματα ήταν βαριά. Πονούσε όλο μου το σώμα, πονούσε η μέση μου, είχα και τις δύσκολες ημέρες μου, ήμουν μπουκωμένη, πονούσε η μύτη μου μέσα, δεν είχα γεύση. Αυτό για μένα είναι το πιο τρομακτικό πράγμα, να τρως κάτι και να μην καταλαβαίνεις γεύση» Έκαναν "χαμό" στην παραλία Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος!

Τώρα και οι δύο είναι καλύτερα και το μόνο που τους ταλαιπωρεί είναι το συνάχι και το μπούκωμα.

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Τι απαντούν στις ερωτήσεις περί γάμου;

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος αποτελούν ένα αγαπημένο ζευγάρι το οποίο ερωτεύτηκε μπροστά και πίσω από τις κάμερες του MasterChef, όπου και οι δύο συμμετείχαν και τα πήγαν εξίσου περίφημα. Οι δυο τους βρέθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του Καλοκαίρι#Not και απάντησαν σε διάφορες απαντήσεις, μεταξύ άλλων και σε αυτές περί γάμου!

Χαρακτηριστικά και οι δυο τους ήταν πολύ κάθετοι μόλις τους απευθύνθηκε ο λόγος, με τη Μαρία να παίρνει κατευθείαν το λόγο και να λέει τα εξής:

"Όχι μην το συζητάμε αυτό το πράγμα. Παιδιά, μας έχουν ρωτήσει πόσες φορές, είμαστε πολύ λίγο καιρό μαζί», δήλωσε η Μαρία με τον Δημήτρη να προσθέτει: "Όχι, όχι κάτσε…"

Στη συνέχεια τους ρώτησαν αναφορικά με τα τηλεοπτικά τους σχέδια και απάντησαν το παρακάτω: "Θα σας τα πούμε τα νέα στη συνέχεια, πολύ πιθανόν να είμαστε κάπου μαζί τηλεοπτικά του χρόνου και να μαγειρεύουμε"

Δείτε το βίντεο στο οποίο ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη απαντούν στις ερωτήσεις περί γάμου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Μπέλλος για Μαρία Μπέη - «Της έχω πει να μη βάφεται λες και...»

Μαρία Μπέη: Τάϊζε στο στόμα τον Δημήτρη Μπέλλο - Τους "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι