Big Brother: Ξέσπασε σε δάκρυα η Ραμόνα - "Έχω βγει η κακιά"

Οι κατηγορίες που την ενόχλησαν

Σε ένα άγριο ξέσπασμα με δάκρυα προχώρησε η Ραμόνα, με αφορμή μια κατηγορία εναντίον της στο Big Brother, με την ίδια να τονίζει πως δεν αντέχει άλλο το σκηνικό, που έχει επικρατήσει τελευταία στο σπίτι.

Η Ρουμάνα παίκτρια μίλησε με το «Μεγάλο Αδελφό» και αναφέρθηκε σε όσα της είπε ο Χάρης Βαρθακούρης στο live, χαρακτηρίζοντάς την ως «καρφί» κι εκείνη φαίνεται πως ενοχλήθηκε από αυτή τη λέξη, επαναλαμβάνοντας πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Expand player

Η αφορμή για αυτό τον χαρακτηρισμό ήταν η μεταφορά στον Δημήτρη Πυργίδη όσων είπε για εκείνον η Σοφία Δανέζη. Η ίδια υπερασπίστηκε τον εαυτό της, λέγοντας πως απλά προστάτευσε τον φίλο της και καθένας στη θέση της το ίδιο θα έκανε. Πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν αντέχει άλλο το σκηνικό απειλών στο σπίτι.

Δείτε το "άδειασμα" του Χρήστου Μακρίδη στον Πυργίδη.

Big Brother: Έρχεται ο γάμος της χρόνιας! Παντρειά στο ριάλιτι!

Το γάμο… της χρονιάς ετοιμάζουν στο Big Brother, καθώς αυτή ήταν η ανακοίνωση του «Μεγάλου Αδελφού» προς τους παίκτες, προκαλώντας… κλάμα με την επιλογή που έκανε.

Ο ίδιος κάλεσε τη Σοφία Δανέζη στο δωμάτιο επικοινωνίας και της άφησε την κάρτα, λέγοντάς της να ανακοινώσει την απόφασή του στους παίκτες, η οποία δεν ήταν άλλη από… το γάμο μεταξύ δύο εξ αυτών.

Ο λόγος γίνεται για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Δημήτρη Κεχαγιά, με αμφότερους να παίρνουν την ανακοίνωση με πολύ χιούμορ. «Έστω κι έτσι θα παντρευτώ», είπε η Κρητική παίκτρια, ενώ ο Κεχαγιάς ρωτούσε ξανά και ξανά τον «Μεγάλο Αδελφό» πώς κατέληξε σε αυτή την απόφαση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Έξαλλη η Σοφία με τον Μικρούτσικο - «Βγάλαμε Αγία τη Ραμόνα»

Big Brother: "'Επεσε" ο Πυργίδης μετά την αποχώρηση του Μακρίδη