Big Brother: "'Επεσε" ο Πυργίδης μετά την αποχώρηση του Μακρίδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother:

Ο «Αντιδήμαρχος» Χρήστος Μακρίδης ήταν ο τελευταίος μέχρι στιγμής, που αποχώρησε από το Big Brother, με τον Δημήτρη Πυργίδη, που ήταν ο… καρδιακός του φίλος στο παιχνίδι, να είναι απαρηγόρητος και να ξεσπά σε κλάματα για το γεγονός αυτό, απειλώντας πως επίσης θα φύγει.

Οι δύο παίκτες είχαν αναπτύξει μια εξαιρετική μεταξύ τους σχέση, κάτι που θα λειτουργούσε σαν «βαρόμετρο» στην ψυχολογία του καθενός, εφόσον ο… έτερος Καππαδόκης αποχωρούσε. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση αυτή, με τον Πυργίδη να «τσακίζεται» και να είναι στενοχωρημένος.

Ο ίδιος τριγυρνούσε στο σπίτι χωρίς σκοπό και μιλούσε μόνο με τον Χρήστο Βαρουξή, ο οποίος επιχειρούσε να τον παρηγορήσει. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ήταν πιθανό, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να τον πείσει να παραμείνει.

Ωστόσο, ο Χρήστος Μακρίδης άδειασε τον Πυργίδη!

Ο Χρήστος Μακρίδης «στόλισε» την Άννα Μαρία - «Έχει την πιο δυνατή στρατηγική»

Ο Χρήστος Μακρίδης, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το σπίτι του Big Brother, βρέθηκε στην εκπομπή Love it και δε δίστασε να «στολίσει» την Άννα Μαρία, ξεκαθαρίζοντας πως μέσα στο σπίτι είναι αυτή που έχει την πιο δυνατή στρατηγική.

Ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στην κόντρα που είχαν οι δυο τους τον τελευταίο καιρό αλλά και στον μεγάλο καυγά που δημιουργήθηκε όταν της ζήτησε να πάει να κοιμηθεί στο δωμάτιο των κοριτσιών.

«Μιλάμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα κοινωνικό φαινόμενο. Θεωρώ πως η Άννα Μαρία έχει την πιο δυνατή στρατηγική. Όταν έγινα αρχηγός της είπα το εξής: “Σε παρακαλώ πολύ αν θέλεις, επειδή στο δωμάτιο των γυναικών μένουν δύο κοπέλες και επειδή εγώ ξυπνάω πρωί και στενοχωριέμαι να σε βλέπω να κοιμάσαι εδώ, πήγαινε στο δωμάτιο των γυναικών να κοιμηθείς και να είμαστε μια χαρά”. Τα είπα με αυτόν τον τρόπο.

Το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτό το ριάλιτι είναι να κοιμηθούμε μαζί. Αν εγώ κοιμάμαι εδώ και εσύ εκεί, δεν έχεις πρόβλημα. Η Άννα Μαρία δημιούργησε ένα δωμάτιο μόνη της, ένα χώρο δικό της. Και καλά έκανε. Αφού το ανέχτηκε ο Big Brother, καλά έκανε. Εγώ βγήκα και το είπα. Φεύγω από εκεί και μαλώνει η Άννα Μαρία με τον Ζακ για το τίποτα, για ένα γάλα. Αυτά εγώ δεν τα έχω κάνει ποτέ.

Πήγα και έκατσα έξω και μετά από τρεις ώρες έρχονται δυο καλοί μου φίλοι και με ρώτησαν τι εννοούσα. Είπα πως ο κόσμος δεν ξέρουμε τι βλέπει έξω και ότι εγώ θέλω να προστατεύσω τη δικαιοσύνη του παιχνιδιού. Εγώ με την Άννα Μαρία και μαγείρεψα μαζί και τη συμπαθούσα και θεωρώ πως είναι πολύ έξυπνη γυναίκα. Και θεωρώ πως παίζει όπως πρέπει να παίξει. Εγώ ήμουν ο εαυτός μου» εξήγησε ο Χρήστος Μακρίδης, ο οποίος «άδειασε» και τον Δημήτρη Πυργίδη.