Αυτό το σπίτι ανήκει σε ηθοποιό από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα - Είναι τεράστιο σαν γήπεδο

Πάθαμε πλάκα

Ένας επιτυχημένος ηθοποιός που γνωρίσαμε πέρσι στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» μας άνοιξε το σπίτι του και πάθαμε πλάκα με το εσωτερικό του.

Αναφερόμαστε στον Μιχάλη Πατριαρχέα ο οποίος βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του αφού έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του, Βίβιαν, και την λίγων μηνών κόρη τους.

Expand player

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού τους στο οποίο αγκαλιάζεται η γυναίκα του με το μωράκι τους. Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιαστήκαμε με το θέαμα του σπιτιού τους.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Πατριαρχέας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και δήλωσε: «Δεν με αγχώνει η κατάσταση γιατί κάνουμε ότι πρέπει. Με τον κορονοϊό, προσέχουμε πάρα πολύ με το μωρό στο σπίτι. Η σύζυγός μου δουλεύει. Ήταν δύσκολη η επιστροφή της. Γιατί είχε πάρει κιλά και τώρα τα έχασε. Κρατάμε το παιδί με βάρδιες. Πρωί η Βιβιαν και το απόγευμα εγώ. Είμαι χαζομπαμπάς. Η βάπτιση λόγω κορονοϊού θα γίνει πιο μετά».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία του Μιχάλη Πατριαρχέα με την κορούλα και την γυναίκα του στο σαλόνι του σπιτιού τους καθώς και την φωτογραφία μιας ηθοποιού από τη σειρά που πόζαρε αγκαλιά με τη κόρη της!

Αγνώριστος ο Θανάσης Πατριαρχέας από τη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα - Άλλος άνθρωπος στο πρόσωπο

Πάθαμε σοκ με μια φωτογραφία του Θανάση Πατριαρχέα, του ηθοποιού που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα. Στο πρόσωπο είναι σαν άλλος άνθρωπος, καθώς έχει ένα εντελώς διαφορετικό look.

Ο τηλεοπτικός «Μιχάλης», ξύρισε μούσι και μουστάκι και κούρεψε τα μαλλιά του, με αποτέλεσμα η αλλαγή να είναι μεγάλη.

Να σημειώσουμε πως ο Θανάσης Πατριαρχέας, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θεός της σφαγής», που ανεβαίνει στο Θέατρο ΑΘΗΝΑ, των Θεατρικών Επιχειρήσεων Μαροσούλη, που κάνει πρεμιέρα απόψε 28/10.

Πάνω στη σκηνή μάλιστα, μπορεί και να μην καταφέρετε να τον αναγνωρίσετε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγνώριστη η "Μαρίνα" από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα - Πείραξε τα μαλλιά της και τώρα είναι έτσι

Με κατακόκκινο μαγιό η "Μαρίνα" από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα - Φοβερές αναλογίες