Survivor: «Έφαγε» άκυρο η παραγωγή από το πρόσωπο που θα έβαζε «φωτιά» στην τηλεθέαση

Ραγδαίες εξελίξεις με το ριάλιτι

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το νέο κύκλο του Survivor. Μόλις πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό πως η παραγωγή έφαγε «άκυρο» από ένα πρόσωπο με το οποίο είχε συμφωνήσει και θα έβαζε «φωτιά» στην τηλεθέαση.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη η οποία βρισκόταν ένα βήμα πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση να κάνει το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε και τον Χάρη Λεμπιδάκη, η ξανθιά καλλονή τελικά απέρριψε την πρόταση της Acun Medya.

Expand player

Όπως εξήγησε ωστόσο ο δημοσιογράφος, η αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής η παραγωγή με την ομάδα των διασήμων, αν και έγινε πρόταση σε ένα πρόσωπο του Big Brother.

Συγκλονίζει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος - «Μετά το Survivor μου πήρε 3 μήνες να...»

Στο The 2night show βρέθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του, μίλησε για το Survivor και το πως βίωσε την καθημερινότητα του με την επιστροφή στην Ελλάδα

«Μου είχε γίνει πρόταση για σίριαλ, όταν είχα βγει από τα ριάλιτι κι από αυτά που έγινα αρκετά πιο γνωστός, αλλά εγώ εκείνη την στιγμή της ζωής μου δεν ήμουν ικανός να τα φέρω εις πέρας. Περνούσα διάφορες φάσεις που δεν μου είχαν συμβεί ξανά. Δηλαδή μετά από 5-6 μήνες απομόνωσης, όταν άρχισα να βγαίνω έξω και να πηγαίνω σε πολυσύχναστους χώρους, ζαλιζόμουν από την βαβούρα, τις πολλές κινήσεις και συνομιλίες.

Με έπιανε μια ζαλάδα και δεν μπορούσα κιόλας να αναπνεύσω. Οπότε φοβόμουν στην αρχή μην μου συμβεί κάτι τέτοιο. Μου πήρε 3 μήνες να το ξεπεράσω, το ξεπέρασα μόνος και εργάστηκα με τον εαυτό μου. Ήξερα ότι ήταν κάτι ψυχοσωματικό και πέρασε».

Όπως φαίνεται ωστόσο, 2 χρόνια μετά το Survivor, όχι μόνο έχει συνηθίσει, αλλά... έτρεχε ημίγυμνος στους δρόμους της Γλυφάδας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το αποκάλυψε στο Πρωινό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Στο Survivor θα...»

Τέλος από το Survivor πρόσωπο "κλειδί" - Tο ανακοίνωσε στο Ευτυχείτε