Τέλος από το Survivor πρόσωπο "κλειδί" - Tο ανακοίνωσε στο Ευτυχείτε

Είναι επίσημο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος από το Survivor πρόσωπο

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Ευτυχείτε, πρόσωπο "κλειδί" του Survivor, ανακοίνωσε το οριστικό τους τέλος και αυτή τη φορά είναι και επίσημο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο φήμες ήθελαν να παρουσιάζει το ριάλιτι η μόνος του ή μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν θα γίνει, αφού μπορεί να μην γίνει ούτε και το παιχνίδι - δείτε το λόγο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λοιπόν απάντησε στο εάν θα παρουσιάσει το Survivor ή τη Φάρμα και παράλληλα αναφέρθηκε και στο σωματείο Φύλακας άγγελος.

«Δεν προχώρησε η συζήτηση με το Survivor, οπότε δεν έγινε και κάποιο ραντεβού. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν θα γίνει το project, αλλά δεν θα γίνει σε συνεργασία με εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψη από πρώην παίκτη - «Θα ξαναπήγαινα στο Survivor μόνο αν...»

Ένας πρώην παίκτης του Survivor μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ξαναπήγαινε στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα ήταν για οικονομικούς λόγους.

Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό ο οποίο παραχώρησε συνέντευξη μαζί με τον γιο του, Μιχαήλ Άγγελο και αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του παιδιού του στον χώρο του μόντελινγκ όσο και στο ενδεχόμενο να τον δούμε σε ένα Survivor.

«Συζητήσαμε για να πάει ο Μιχαήλ Άγγελος στο GNTM. Δεν είναι ότι δεν τον άφησα, το συζητήσαμε και απλά του είπα τη γνώμη μου. Όλοι οι άνθρωποι που στέλνουν τώρα μηνύματα και λένε γιατί δεν πήγε στο GNTM, οι ίδιοι άνθρωποι θα έλεγαν έλα μωρέ τώρα, ο μπαμπάς του τον έβαλε, παιδί του Star, μιλημένο, στημένο… Δεν υπήρχε λόγος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κρητικός.

«Πριν από καιρό είχα μία κίνηση ότι μπορεί να γίνει το All Star Survivor και αν θα με ενδιέφερε, αλλά αυτό ήταν να γίνει πριν από ένα χρόνο. Εκείνη τη στιγμή είχα πάρα πολλά επαγγελματικά θέματα. Θεωρώ ότι για να ξαναπάω στο Survivor, θα είναι καθαρά οικονομικός ο λόγος. Αν τα οικονομικά είναι καλά, θα το ξανασκεφτώ και θα το ξανασυζητήσω με την οικογένειά μου και θα το αποφασίσουμε όλοι μαζί», καταλήγει ο Στέλιος Κρητικός. Δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με το Survivor στο ΣΚΑΪ.