Τσακώθηκαν Ατζούν και ΣΚΑΙ - Εξωπραγματικά όσα ζητάει ο Τούρκος παραγωγός

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσακώθηκαν Ατζούν και ΣΚΑΙ - Εξωπραγματικά όσα ζητάει ο Τούρκος παραγωγός

Εξωπραγματικά όπως φαίνεται είναι αυτά που ζητάει ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί από τον ΣΚΑΙ λόγω της επιστροφής του Survivor, με αποτέλεσμα να έχει τσακωθεί με το κανάλι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή Έλα χαμογέλα, έχει δημιουργηθεί μία εμπλοκή στον τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με την ζώνη μετάδοσης του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο τούρκος παραγωγός Ατζούν θέτει τους δικούς του όρους στον ΣΚΑΙ και ζητά να γίνουν αλλαγές ακόμα και στην Prime time ζώνη.

Η σειρά 8 Λέξεις - δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό - δεν επηρεάζεται από αυτά τα δεδομένα και δεν θα αλλάξει από τη ζώνη που είναι, αλλά εξετάζεται το σενάριο να μικρύνει η διάρκεια των επεισοδίων για να ακολουθεί μετά το Survivor.

Πανικός στις οντισιόν του Survivor 4 στον ΣΚΑΙ - Σφάζονται μεταξύ τους

Το Big Brother στο τέλος του χρόνου θα ρίξει τίτλους τέλους και στον ΣΚΑΙ προετοιμάζονται ήδη για τον αντικαταστάτη αυτού που δεν είναι άλλος από το Survivor 4! Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα για τις οντισιόν και τον χαμό που γίνεται!

Τι συμβαίνει στις οντισιόν του Survivor

Οι ακροάσεις των συμμετεχόντων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γαλατσίου έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ουρές που σχηματίζονται από ανθρώπους όλων των ηλικιών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα είναι μεγάλες. Πολλές ώρες στημένοι περιμένουν να περάσουν τις διαδικασίες που πρέπει και οι εντάσεις δεν λείπουν με το καλησπέρα σας!

Λίγο ο κορωνοϊός που έχει αναστατώσει τους πάντες λίγο η πολύωρη αναμονή, δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος...

Παρουσιαστής του Survivor 4, όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μου, θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης έχοντας φυσικά την συνδρομή του Γιώργου Λιανού, και καλώς εχόντων των πραγμάτων η πρεμιέρα θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου.

Αποκάλυψη: Του δίνουν 100.000 ευρώ για να μπει στο Survivor 4

Μια απίστευτη πρόταση ετοιμάζεται να κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε παίκτη από το Survivor 1 για να μπει στο Survivor 4! Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μας πληροφορίες θα του τάξει 100.000 ευρώ αρκεί να πει το μεγάλο ναι!

Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει τον Ιανουάριο, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, στην καθημερινότητά μας και η παραγωγή είναι διατεθειμένη να επιστρέψει σε επιδόσεις... Survivor 1! Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει κατάλληλη επιλογή παικτών αλλά και να "πέσει" αρκετό χρήμα!

Κάπου εδώ σας έχουμε το απόλυτο spoiler αφού σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η παραγωγή του ριάλιτι θα προσφέρει αυτό το υπέρογκο ποσό σε... Μάθετε στο Athensmagazine.gr σε ποιον πρώην παίκτη του Survivor προσφέρουν 100.000 ευρώ για να μπει στο 4