J2US: «Φωτιά» οι καλεσμένοι των επόμενων 2 live - Θα «σειστεί» το πλατό

Θα γίνει πανικός!

Αυτή την εβδομάδα θα γίνει η απόλυτη ανατροπή με το J2US, μιας και θα έχουμε διπλό επεισόδιο, όπως ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Νίκος Κοκλώνης με καλεσμένους «φωτιά»

Έτσι, την Πέμπτη και το Σάββατο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δύο επεισόδια του μουσικού σόου, με guest δύο πολύ γνωστά πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ!

Expand player

Την Πέμπτη στο πλατό του φαντασμαγορικού σόου θα βρεθεί η Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα πρόκειται να τραγουδήσει με τον Νίκο Κοκλώνη. Το Σάββατο, παράλληλα, θα δούμε την Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του μουσικού σόου και θα τραγουδήσεις τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Αναφορικά με τα τα live της 25ης και 26ης Δεκεμβρίου, ο παρουσιαστής υποσχέθηκε στους τηλεθεατές αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές. Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο χθεσινό live!

Πρόσωπο του J2US έχει δουλέψει σε γραφείο τελετών! Ποιος είναι;

Ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο του φετινού J2US αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός είχε δουλέψει σε γραφείο τελετών και μάλιστα έσκαβε λάκκους και.. έβαφε νεκρούς.

Ο λόγος για τον Θανάση Πασσά ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και συγκεκριμένα την Άννα Ζηρδέλη για την δουλειά που έκανε ότι ήταν μικρός.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Βεβαίως και έχω δουλέψει σε γραφείο τελετών, έβαφα… Σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας μου ήθελα να κάνω μια καλοκαιρινή δουλειά κι επειδή έπιανε το χέρι μου, ήμουν εξαιρετικός στο σχέδιο, μου είπαν “θες να βάφεις;” λέω “τι να βάφω;” και μου λέει δέρμα.

Έβαφα νεκρούς, πώς κάνεις έτσι; Την πρώτη φορά που έβαψα έναν νεκρό ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρων γιατί μέχρι τότε άνοιγα απλά τρύπες, έσκαβα λάκκους» κατέληξε λέγοντας ο Θανάσης Πασσάς. Στο μεταξύ, απίστευτη δήλωση από πρόσωπο του J2US βγήκε στην φόρα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Mega - Έκτακτο: Το κανάλι κάνει πάρτυ επειδή νίκησε το J2us! Δείτε τον απίθανο τρόπο

Τηλεθέαση: Σοκ για J2us - Τρίτη θέση για Κοκλώνη