Συγκλονίζει η Πηνελόπη Πλάκα - «Ήμουν κι εγώ φορέας του κορωνοϊού...»

Η εξομολόγηση της

Στο Τηλέραμα και στην Αθηνά Ζαχαράκη παραχώρησε συνέντευξη η Πηνελόπη Πλάκα και μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορωνοϊό.

Τα συγκλονιστικά λόγια της Πηνελόπης Πλάκα για τον κορωνοϊό

«Ήμουν κι εγώ φορέας του κορωνοϊού. Ευτυχώς τώρα είμαι πολύ καλά, αλλά ξέρετε τι με λυπεί; Αυτό το άγνωστο που βιώνουμε, αυτός ο ιός, χρειάζεται να πάρει και μια κοινωνική διάσταση. Τι εννοώ… Δεν έχουμε αρκετή ενημέρωση σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους που είναι φορείς και έτσι έχουμε μια στάση περίεργη.

Expand player

Επειδή λοιπόν το βίωσα, έχω να πω ότι δεν είναι ντροπή, δεν είμαστε υπόλογοι σε κάποιον, κανένας μας δεν ήθελε ούτε να νοσήσει ούτε να κολλήσει άλλους. Απλώς έτυχε. Εύχομαι υπομονή και πίστη σε όσους το περνούν και πιστεύω πως όλες οι δοκιμασίες έρχονται για κάποιον λόγο στη ζωή. Θα το ξεπεράσουμε και αυτό!»

Να σημειώσουμε πως θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Κώστας Μπαργιώτας.

Τα πρώτα λόγια της Πηνελόπης Πλάκα όταν έμαθε πως νοσούσε από κορωνοϊό

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε και η Πηνελόπη Πλάκα όπως πολλοί ακόμα εγχώριοι της showbiz. Η ηθοποιός σήμερα ανήμερα των γενεθλίων της έκανε τις πρώτες δηλώσεις και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού.

“Αγαπημένοι μου χθες διαγνώστηκα θετική στον κορωνοϊό. Τα συμπτώματα κόπωση, πονοκέφαλος, πυρετός. Παρ’ όλα αυτά προς το παρόν είναι όλα ελεγχόμενα. Προφανώς είναι αρκετά μεταδοτικός και επιθετικός ιός. Μένω στο σπίτι και ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους νοσούντες. Καλή δύναμη και όλα θα πάνε καλά. Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας μετά από μηνύματα και τηλέφωνα. Καλύτερα να το μάθετε από μένα, άλλωστε δεν είναι ντροπή¨ ήταν όσα έγραψε η Πηνελόπη Πλάκα στην ανάρτησή της.

Εμείς τις ευχόμαστε να αναρρώσει άμεσα και να επιστρέψει υγειής σε όλες της τις υποχρεώσεις!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πηνελόπη Πλάκα: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της! Μίλησε ανοιχτά...

Πηνελόπη Πλάκα: Βγήκε τόπλες στην παραλία!