Θετικός στον κορωνοϊό ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Μπαργιώτας

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Μπαργιώτας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρώην βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Μπαργιώτας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μιλώντας στο «Θεσσαλικό Περισκόπιο» του ραδιοφώνου της ΕΡΤ.

Ο πρώην βουλευτής, είναι γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και εδώ και έξι ημέρες παρουσίαζε συμπτώματα που τον οδήγησαν να υποβληθεί σε μοριακό τέστ όπου και διαπιστώθηκε ότι νοσεί από τον ιό.

Ο ίδιος παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό έχοντας πυρετό, πόνο στο στήθος και βήχα, ενώ υποβάλλεται καθημερινά σε θεραπεία ως εξωτερικός ασθενής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Να σημειώσουμε πως θετικοί στον κορωνοϊό επίσης, βρέθηκαν η σύζυγος και το μεγαλύτερο παιδί του, ενώ αρνητικές οι δύο μικρότερες κόρες του. Ραγδαίες είναι από την άλλη οι εξελίξεις της υγείας του Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Λίγα λόγια για τον Κώστα Μπαργιώτα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015 εξελέγη βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στην εκλογική περιφέρεια Λάρισας.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2017 ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι και, λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 29 Μαρτίου, εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στη Λάρισα, αλλά δεν εξελέγη.

Τεστ για τον κορωνοϊό έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης , εκτός του Κώστα Μπαργιώτα - Τι έδειξε το αποτέλεσμα;

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή το γεγονός ότι ο διαγνώστηκε θετικός στον ιό ο Εμανουέλ Μακρόν υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σήμερα σε τεστ το οποίο είναι αρνητικό.

Επιπλέον επισημαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποβάλλεται σε τεστ για τον κορωνοϊό κάθε δύο μέρες. Το ίδιο έγινε και μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

Επίσης σημειώνεται ότι οι ηγέτες που μπαίνουν σε καραντίνα, είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Γαλλίας μέσα στην εβδομάδα.