Θανάσης Πάτρας: "Τελείωσε" τον Αρναούτογλου με μια δήλωση - «Μου είναι αδιάφορος...»

Απίστευτο δημόσιο "άδειασμα"

Συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day παραχώρησε ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος κάνει σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση που έχει σήμερα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Με μια μάλιστα δήλωση του τον "άδειασε" κανονικά.

Αρχικά, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο τι θα τον ενδιέφερε να κάνει τηλεοπτικά, στις χρυσές εποχές με τη Σοφία Αλιμπέρτη ενώ αποκάλυψε, πως δεν έβγαλε χρήματα από τις δουλειές του.

Expand player

«Όταν έκανα εκπομπή με τη Σοφία Αλιμπέρτη, βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα. Δέχτηκε τότε η Σοφία μια πρόταση από άλλο κανάλι, θεώρησε ότι πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και το έκανε. Εμένα δεν μου είπε κανένας να πάω μαζί της. Βρέθηκα εκεί πέρα μόνος να διαχειριστώ μια κατάσταση.

Παίζαμε με τη Σοφία απέναντι και κάναμε τα ίδια νούμερα. Έμαθα από τις εφημερίδες ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος παίρνει την εκπομπή μου. Ήταν μια επαγγελματική φάση της ζωής μου που με έκοψε», σημείωσε ο Θανάσης Πάτρας.

Η δήλωση "φωτιά" του Θανάση Πάτρα για τον Αρναούτογλου

«Δεν έχω καμία σχέση μαζί του. Μου είναι αδιάφορος, δεν με πονάει καθόλου. Να τον ρωτήσεις, αν τον συναντήσεις γιατί δεν μιλάμε. Επαγγελματικά τον εκτιμώ, σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω την ίδια γνώμη» είπε χαρακτηριστικά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος σταμάτησε από τον ΑΝΤ1 με το The 2night show.

Το σχόλιο του Πάτρα για την παρουσίαση του Nomads από τον Αρναούτογλου

Ο Θανάσης Πάτρας είχε σχολιάσει πριν αρκετό καιρό στο «Τι λέει;»: «Ο Γρηγόρης έκανε το Nomads που δεν έπρεπε να το κάνει κατά τη γνώμη μου. Εγώ στη θέση του δεν θα το έκανα. Γιατί έκανε κάτι που ήθελε πάρα πολύ να κάνει από μικρός και το έκανε καλά και πήγαινε καλά. Για ποιο λόγο να το αφήσει αυτό στη μέση, τη στιγμή που είναι κάτι που είναι τοπ, είναι το καλύτερο πράγμα στην τηλεόραση το late night. Είναι σαν να πεις στον Σπύρο Παπαδόπουλο «άσε αυτό που κάνεις τόσα χρόνια και το κάνεις με επιτυχία και πάει τρένο και κάνε ένα ριάλιτι, πήγαινε στο Survivor να το παρουσιάσεις.

Πιστεύω θα το έκανε καλύτερα ο Αλιάγας και από τον Αρναούτογλου και από τον Κωστόπουλο. Από τον Αρναούτογλου θα το έκανε καλύτερα ο Κωστόπουλος. Άλλο εκτόπισμα ο Κωστόπουλος.»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The 2night: Αποκάλυψη από τον Νίκο Πολυδερόπουλο: "Είμαι..."

«Κάγκελο» ο Αρναούτογλου - Καλεσμένη του αποκάλυψε τον άγνωστο γάμο της