Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σταματάει από τον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση του στο πλατό

Πότε επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σταματάει από τον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση του στο πλατό

Από τον ΑΝΤ1 λόγω Χριστουγέννων σταματάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και την ανακοίνωση έκανε στο πλατό της βραδινής του εκπομπής, «The 2night show» όπου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του.

Συγκεκριμένα, χθες 17/12 ήταν η τελευταία εκπομπή ανήμερα των γενεθλίων του και στις δηλώσεις του στον "αέρα", ανανέωσε το ραντεβού του για το 2021.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή χρονιά», ενώ υπογράμμισε ότι η εκπομπή θα επανέλθει στα μέσα Γενάρη του 2021 «έχουμε ετοιμάσει ωραίες εκπομπές...», ανέφερε.

Ποιους είχε ωστόσο καλεσμένους ο παρουσιαστής στην τελευταία εκπομπή «The 2night show» για το 2020, οι οποίοι μάλιστα του ευχήθηκαν και για τα γενέθλια του;

Λίγο πριν ανακοινώσει πως σταματάει από τον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "λύγισε" στο πλατό

Οι εκπλήξεις για τον παρουσιαστή ήταν πολλές. Μεταξύ άλλων του ευχήθηκαν οι γονείς του, οι Σφήκες, ο μικρός «Σέργιος» από τις Άγριες Μέλισσες που του έφερε μία εντυπωσιακή τούρτα αλλά και ο αδερφός του, ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Τη διαφορά έκανε σε κάθε περίπτωση η ευχή του μικρού Αναστάση ο οποίος έστειλε ένα βίντεο στον μπαμπά του και τον συγκίνησε ιδιαίτερα. Ο παρουσιαστής δεν το πίστευε και μάλιστα λίγο μετά το βίντεο έμεινε σιωπηλός και χαμογελαστός.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γενέθλια και ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δείτε εδώ την υπέροχη τούρτα που του είχε ετοιμάσει.