Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η εξομολόγηση για το γιο του - «Αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει...»

Τα τρυφερά λόγια του παρουσιαστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η εξομολόγηση για το γιο του - «Αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει...»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και, μεταξύ άλλων, μίλησε τόσο για τη σχέση του με τον γιο του Αναστάση όσο και για την σύντροφο του, Νάνσυ Αντωνίου.

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το γιο του

Πώς θα περιέγραφες τη σχέση σου με τον μικρό Αναστάση;

Δεν θα ήθελα να σου περιγράψω κάτι. Σκοπός είναι να σου την περιγράψει αυτός, όταν και αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει για τον πατέρα του. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι περήφανος που είναι γιος μου και ότι ο Αναστάσης μου ζει πάντα μέσα στη ψυχή μου. Να σημειώσουμε πως μπαμπάς και γιος στόλισαν το δέντρο στο σπίτι τους.

Κεφάλαιο Νάνσυ. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου αυτό το χαμογελαστό κορίτσι;

Ξέρεις ότι δεν μου αρέσει ποτέ να μιλώ για τα προσωπικά μου. Την άλλαξε πολύ τη ζωή μου η Νάνσυ, προς το καλό.

Γενέθλια για τον γιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Η τούρτα υπερπαραγωγή

Μεγάλες χαρές έχει σήμερα στο σπίτι του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθώς ο αγαπημένος του γιος έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 7 του χρόνια. Ο παρουσιαστής ανέβασε μία φωτογραφία με την τούρτα η οποία είναι σκέτη υπερπαραγωγή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι πολύ στοργικός μπαμπάς και φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στον γιο του. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει, σταμάτησαν και τα γυρίσματα της εκπομπής του. Δείτε εδώ τι συμβαίνει.

“Χρόνια πολλά Αναστάση μου”! Ευχήθηκε στο γιο του δείχνοντάς μας την τούρτα του αλλά και το χεράκι του να κρατάει το κεράκι του με το νούμερο 7!

Γρηγόρης Αρναούτογλου γιος

"Πάγωσε" ο Αρναουτογλου με την αποκάλυψη της Χατζηβασιλείου - «Είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία...»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία έκανε μια αποκάλυψη για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί στην εκπομπή της. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "πάγωσε" όταν το άκουσε.

Η παρουσιάστρια κάθισε στον καναπέ του The 2Night Show και ανέφερε περιστατικά που είχαν τύχει παλιότερα στον Alpha και την έφεραν λίγο σε άβολη θέση. Εκεί ήταν που αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με επώνυμη κυρία, της οποία η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ.

«Έχει συμβεί μια φορά με επώνυμο πρόσωπο, επώνυμη κυρία που την κάλεσε μια άλλη κυρία που εμάς μας παρουσιάστηκε ότι θα είναι κάτι που θα κάνει πάρα πολύ χαρούμενη την παραλήπτρια και την ξέρω από χρόνια. Μας έδωσε πραγματικά κάποια στοιχεία που τα ερευνήσαμε κι ήταν όντως έτσι. Καλούμε την επώνυμη κυρία κι έρχεται πολύ διακριτική και κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω. Αποκαλύπτεται το πρόσωπο και παγώνει η παραλήπτρια, η επώνυμη κυρία.

Λέω τι έχει συμβεί; Μου λέει σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να σταματήσουμε τώρα την εκπομπή. Η γυναίκα είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία καταδίωξης και με έχει τρελάνει με μηνύματα καταγγελτικά. Μέχρι και σε δικηγόρους έχει πάει. Μπορώ να πω ότι έχει μια ψύχωση. Φυσικά σεβαστήκαμε αυτό που μας είπε η κοπέλα κι αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ».