Αδιανόητη κίνηση από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Στόλισε Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η εικόνα ωστόσο, είναι μαγική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αδιανόητη κίνηση από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Στόλισε Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Από νωρίς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπήκε σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και έκανε το αδιανόητο, να στολίσει από Οκτώμβρη μήνα δέντρο στο σπίτι του.

Ο παρουσιαστής μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτσι, χθες στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του και θέλησε να αναρτήσει μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram.

«Εμείς σήμερα στολίσαμε, με τόσα που ακούμε έχουμε ανάγκη από χαρά. Χρόνια Πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Γρηγόρης Αρναούτογλου σπίτι Χριστουγεννιάτικο δέντρο

"Πάγωσε" ο Αρναουτογλου με την αποκάλυψη της Χατζηβασιλείου - «Είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία...»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία έκανε μια αποκάλυψη για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί στην εκπομπή της. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "πάγωσε" όταν το άκουσε.

Η παρουσιάστρια κάθισε στον καναπέ του The 2Night Show και ανέφερε περιστατικά που είχαν τύχει παλιότερα στον Alpha και την έφεραν λίγο σε άβολη θέση. Εκεί ήταν που αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με επώνυμη κυρία, της οποία η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ.

«Έχει συμβεί μια φορά με επώνυμο πρόσωπο, επώνυμη κυρία που την κάλεσε μια άλλη κυρία που εμάς μας παρουσιάστηκε ότι θα είναι κάτι που θα κάνει πάρα πολύ χαρούμενη την παραλήπτρια και την ξέρω από χρόνια. Μας έδωσε πραγματικά κάποια στοιχεία που τα ερευνήσαμε κι ήταν όντως έτσι. Καλούμε την επώνυμη κυρία κι έρχεται πολύ διακριτική και κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω. Αποκαλύπτεται το πρόσωπο και παγώνει η παραλήπτρια, η επώνυμη κυρία.

Λέω τι έχει συμβεί; Μου λέει σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να σταματήσουμε τώρα την εκπομπή. Η γυναίκα είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία καταδίωξης και με έχει τρελάνει με μηνύματα καταγγελτικά. Μέχρι και σε δικηγόρους έχει πάει. Μπορώ να πω ότι έχει μια ψύχωση. Φυσικά σεβαστήκαμε αυτό που μας είπε η κοπέλα κι αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ».