Συναγερμός στον ΑΝΤ1 με κρούσμα κορωνοϊού - Σταμάτησε το The 2night show

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός στον ΑΝΤ1 με κρούσμα κορωνοϊού - Σταμάτησε το The 2night show

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει εδώ και μερικές ώρες στον ΑΝΤ1 καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού στα Στούντιο Κάπα. Για το λόγο αυτό, σταμάτησαν ξαφνικά τα γυρίσματα του The 2night Show.

Όπως σε όλα τα κανάλια, έτσι και στον ΑΝΤ1 γίνονται κάθε εβδομάδα τεστ κορωνοϊού προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κάποιος εργαζόμενος έχει νοσήσει.

Έτσι, σήμερα εντοπίστηκε ένα κρούσμα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να υπάρχει και δεύτερο κρούσμα. Οι άνθρωποι του σταθμού αποφάσισαν να διακόψουν τα γυρίσματα του The 2night Show. Θετική στον κορωνοϊό βέβαια βρέθηκε και η Αμαρυλλίς. Δείτε εδώ όλα όσα είπε για την ασθένειά της.

Πέρα από τον ΑΝΤ1, κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε και στην ΑΕΚ

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον δεξιό οπισθοφύλακα της Ένωσης να είναι ασυμπτωματικός Αυτό είναι και το πρώτο κρούσμα στην ομάδα, στον 36ο έλεγχο από το ξεκίνημα αυτής της ιστορίας.

Μετά τις καθιερωμένες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα (02/11) εν όψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Ζόρια, διαπιστώθηκε πως ο διεθνής δεξιός μπακ της ΑΕΚ προσβλήθηκε από τον ιό.

Παρ' όλα αυτά, ο Μιχάλης Μπακάκης είναι μια χαρά στην υγεία του, ασυμπτωματικός και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του. "Καμπανάκι" είχαμε για lockdown σε ολόκληρη την χώρα.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ για το κρούσμα κορωνοϊού:

«Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον χθεσινό έλεγχο, ενόψει του ευρωπαϊκού μας αγώνα με τη Ζόρια Λουχάνσκ, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιχάλης Μπακάκης, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19.

Με απόλυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ενημέρωσε πρώτος απ’ όλους τους συμπαίκτες του, αποδέχθηκε άμεσα την δημοσιοποίηση του ονόματός του.

ΑΕΚ Μιχάλης Μπακάκης κορωνοϊός

Η ΠΑΕ AEK, ακολουθώντας πιστά τα όσα προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Ο αμυντικός της ομάδας μας δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζόρια και θα απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας μας, για όσο διάστημα προβλέπεται, μέχρι τους επόμενους ελέγχους στους οποίους θα υποβληθεί.

Ευχές στον Μιχάλη Μπακάκη για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά και σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».

Πηγή: gazzetta.gr