Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Aμαρυλλίς: "Ξέρω από ποιόν κόλλησα κορωνοϊό!"

3 μήνες και ακόμα δε έχει συνέλθει!

Aμαρυλλίς:
News 03.11.2020 11:13
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Αμαρυλλίς μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό και μάλιστα ξέρει ακριβώς από ποιον και πότε κόλλησε.

«Ξεκίνησαν τα συμπτώματα με τα γνωστά δέκατα. Μετά ήρθε και ο πυρετός για μια ημέρα. Έκανα αρκετά υψηλό και μετά όταν έπεσε, ξεκίνησε η ανοσμία και η αγευσία. Αυτό λίγο με ταλαιπωρεί ακόμα. Δεν έχει επανέλθει δηλαδή 100%. Και γενικότερα είχα μια κόπωση στο σώμα, πόνους πιο πολύ.

Ξέρω και την ημέρα που κόλλησα τον covid. Ήταν από ένα κοντινό μου πρόσωπο, το οποίο είχε έρθει από το εξωτερικό. Είχε κάνει δειγματοληπτικό έλεγχο, που είχε βγει αρνητικός γιατί προφανώς δεν είχε επωαστεί ο ιός. Γυμναστήκαμε μαζί εκείνη την ημέρα. Ιδρώσαμε, στο τέλος-επειδή το κάναμε και live στο Instagram- αγκαλιαστήκαμε κιόλας. Εκεί εικάζω ότι έγινε.», είπε χαρακτηριστικά η Αμαρυλλίς.

Ευθύμης Ζησάκης: Αποκαλύπτει πως είναι να ζεις με κορωνοϊό - "Είχα 40 πυρετό και μια πρωτόγνωρη..."

Ο Ευθύμης Ζησάκης εμφανίστηκε μέσω Skype στο Happy Day και μίλησε για το πως είναι να ζεις σε καραντίνα με κορωνοϊό. Ο ίδιος το περνάει εδώ και 1,5 εβδομάδες και μαζί με την κοπέλα του Χρύσα Παπαλελούδη η οποία ωστόσο δεν νοσεί.

«Εμείς παίρναμε όλα τα μέτρα με μεγάλη προσοχή, οπότε μας ήρθε ξαφνικό. Αρχικά είχα κάποια δέκατα και θορυβήθηκα. Μπήκαμε με την κοπέλα μου προληπτικά σε καραντίνα και μέσα σε δυο ημέρες έκανα πολύ υψηλό πυρετό έφτασε 40. Κάναμε τεστ και οι δυο και το δικό μου βγήκε θετικό. Η Χρύσα δεν είχε κορονοϊό. Εκείνη με φροντίζει, αλλά δεν έχει συμπτώματα.

Μετά το τεστ συνεχίσαμε για 14 ημέρες την καραντίνα. Πέφτει ο πυρετός και ξεκινά μια κόπωση. Μια κόπωση πρωτόγνωρη που όσο και να ξεκουραζόμουν και να έτρωγα καλά, δεν περνούσε για πέντε μέρες.

Τώρα έχει περάσει 1,5 εβδομάδα και νιώθω λίγο καλύτερα. Αλλά η αίσθησή μου είναι ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επιστρέψει.

Προσέχαμε γιατί στο κοντινό μας περιβάλλον είχαμε και ανθρώπους που το πέρασαν γιατί είναι ένας ιός που δεν γνωρίζεις τη δυναμική του. Δεν είχα καμία καινούργια επαφή. Τον τελευταίο καιρό ήμουν μόνο με κοντινούς μου ανθρώπους και το κόλλησα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ευθύμης Ζησάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Κρούσματα στα Ναυπηγεία της Χαλκίδας

Κορωνοϊός: Αυτός είναι ο κίνδυνος στις έγκυες που έχουν μολυνθεί

Share