Συγκλονίζει η Αμαρυλλίς: «Πέρασα κορωνοϊό! Είχα υψηλό πυρετό, ανοσμία και...»

Το έκανε γνωστό για πρώτη φορά στην ραδιοφωνική εκπομπή Number1 Radioshow

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Αμαρυλλίς: «Πέρασα κορωνοϊό! Είχα υψηλό πυρετό, ανοσμία και...»

Η Αμαρυλλίς για πρώτη φορά έκανε γνωστό πως πέρασε κορωνοϊό ,στην ραδιοφωνική εκπομπή Number1 Radioshow του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Έλενας Κώνστα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε είχε περάσει τον ιό τον περασμένο Ιούλιο, χωρίς να το μάθει κανείς. Μάλιστα ταλαιπωρείται ακόμα, καθώς δεν έχει επανέλθει στο 100%.

Η εξομολόγηση της Αμαρυλλίς για τον κορωνοϊό

«Τελευταία φορά που τραγούδησα ήταν 8 Μαρτίου, την ημέρα της Γυναίκας. Ήταν η τελευταία ημέρα που μας επέτρεπαν να τραγουδήσουμε. Είναι απίστευτο. Μου λείπει πάρα πολύ. με λυπεί πολύ όλη αυτή η κατάσταση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Πρέπει να είμαστε ασφαλείς και να ακούμε αυτά που μας λένε οι ειδικοί. Είναι λίγο περίεργα και με τα μέτρα, μπορεί και να σου κάψουν τον εγκέφαλο. Είναι βέβαια πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει…Δεν είμαι εγώ εδώ για να κρίνω κανέναν. Με στενοχωρεί πολύ.

Ο δικός μας ο κλάδος έχει τεράστιο πρόβλημα… Δεν φοβόμαστε, αλλά θέλει προσοχή. Δεν έχω πανικοβληθεί. Εγώ πέρασα τον κορωνοϊό τον Ιούλιο. Σχετικά ανώδυνα, είχα συμπτώματα αρκετά, δεν με χτύπησε στο αναπνευστικό μου ευτυχώς. Είχα υψηλό πυρετό, ανοσμία και αγευσία, η οποία δεν έχει επανέλθει ακόμα στο 100%. Θέλει προσοχή. Εγώ ακόμα δεν έχω μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής από τον Ιούλιο. Από όταν αρρώστησα και μετά, ακόμα είμαι λίγο πιο νωχελική», είπε για την υγεία της αλλά και την κατάσταση που επικρατεί με τα μέτρα. Στην εκπομπή να σημειώσουμε πως είχε μιλήσει και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Εκτός της Αμαρυλλίς, κορωνοϊό έχει και πρόσωπο της εκπομπής Πάμε Δανάη - Ανακοινώθηκε στον αέρα του MEGA

Έκτακτο περιστατικό έσκασε στα γραφεία του Mega αφού συνεργάτιδα της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό!

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν εκτός εκπομπής καθώς την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Το πρώτο τεστ είχε βγει αρνητικό, όμως, στο επαναληπτικό τεστ που έκανε το Σάββατο βγήκε θετική στον COVID-19.

«Δεν νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή», είπε η δημοσιογράφος σε ζωντανή σύνδεση με την Δανάη Μπάρκα.

Τουλάχιστον σήμερα που το ανακοίνωσε είχε ντυθεί... γιατί την τελευταία φορά που την είδα στον αέρα φορούσε μόνο ένα ροζ μπουρνούζι...