J2US: Θα δούμε τελικά ντουέτο Βίσση - Βανδή; Ο Κοκλώνης έδωσε την απάντηση!

Δείτε εδώ

Ο Νίκος Κοκλώνης συνδέθηκε τηλεφωνικά το πρωί της Τετάρτης στο Ευτυχείτε και αποκάλυψε αν στον μεγάλο τελικό του J2US πρόκειται να δούμε ντουέτο από την Άννας Βίσσης και την Δέσποινας Βανδής.

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου αναμένεται να απολαύσουμε τον φαντασμαγορικό τελικό του μουσικού σόου και μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης μας ενημέρωσε πως μας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις με τα δύο αυτά ζευγάρια δυστυχώς να βρίσκονται εκτός παιχνιδιού μια ανάσα πριν την μεγάλη στιγμή.

Expand player

Μια από αυτές είναι σίγουρα η εμφάνιση της Άννας Βίσσης στο ίδιο πλατό με την Δέσποινα Βανδή καθώς εδώ και χρόνια υπάρχει μια κόντρα μεταξύ τους.

Ωστόσο, πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τις δύο τραγουδίστριες να ερμηνεύουν από κοινού ένα τραγούδι. Αναφορικά με αυτό, ο παρουσιαστής του J2US έδωσε την απάντηση στον αέρα του Ευτυχείτε.

“Σας υπόσχομαι ότι ο τελικός του J2US θα προβάλλεται για χρόνια με αυτά που θα δείτε. Δεν ξέρω ακόμη αν θα τραγουδήσουν μαζί, εγώ θα το προσπαθήσω. Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Η Άννα έκανε δική της ξεχωριστή πρόβα.

Δεν ισχύει ότι θα τραγουδήσει η μία τραγούδι της άλλης. Είναι δύσκολο αυτή η κόντρα κρατά 25 χρόνια, για μένα αυτά είναι βλακείες. Την Άννα την ξέρω πολλά χρόνια και μου έχει κάνει πολλές χάρες, δεν νιώθω ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους» τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τέλος η κόντρα ανάμεσα σε Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή! Ακολούθησαν η μια την άλλη στο Instagram

Τέλος όπως φαίνεται έλαβε η κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή. Όπως αποκαλύφθηκε στα social media, η μια ακολούθησε την άλλη, στο Instagram και η είδηση κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Αφορμή για να γίνει αυτό το βήμα είναι η συνάντηση τους επί σκηνής στον τελικό του J2US που θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις 26 Δεκεμβρίου και ουσιαστικά θα βάλει τέρμα στη φημολογούμενη κόντρα τους.

Ιδιαίτερο ρόλο στη σύμπραξη Άννας Βίσση - Δέσποινας Βανδή διαδραμάτισε και ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και οι δύο ανήκουν στο δυναμικό της εταιρείας.

Να πούμε πως μπορεί με την Δέσποινα Βανδή η Άννα Βίσση να μην είχε ιδιαίτερες σχέσεις, ωστόσο με την Αννίτα Πάνια η οποία τα είχε με τον Νίκο Καρβέλα - πρώην της τραγουδίστριας - έχουν άριστες. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της ευχήθηκε και στον αέρα της εκπομπής της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκανε τεστ κορωνοϊού η Δέσποινα Βανδή - Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Άννα Βίσση: Ταξίδι αστραπή στο Μόντε Κάρλο - Ποιος ο λόγος;