Άφωνοι στο πλατό του OPEN! Το μήνυμα της Πάνια στη Βίσση και η αποκάλυψη - «Αυτή μας...»

Οι on air ευχές της παρουσιάστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνοι στο πλατό του OPEN! Το μήνυμα της Πάνια στη Βίσση και η αποκάλυψη - «Αυτή μας...»

Άφωνοι έμειναν όλοι στο πλατό της εκπομπής «Αννίτα Κοίτα», όταν η παρουσιάστρια, Αννίτα Πάνια θέλησε να στείλει το μήνυμα της στην Άννα Βίσση με αφορμή τα γενέθλια της. Μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη που λίγοι γνώριζαν.

Αυτό είναι το μήνυμα της Αννίτας Πάνια στην Άννα Βίσση από το πλατό του OPEN

«Θέλουμε να πούμε χρόνια πολλά στη δικιά μας Άννα, την Άννα όλων μας γιατί είναι μεγάλο αστέρι. Εμένα είναι δικιά μου για τους δικούς μου λόγους και για την εκπομπή είναι επίσης η Άννα μας επειδή μας έχει δώσει το τραγούδι μας. Αυτή μας το τραγούδησε. Της στέλνουμε τις ευχές μας. Υγεία, δόξα, τρέλα, ό,τι επιθυμείς» είπε on air η παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε πως η Αννίτα Πάνια και η Άννα Βίσση διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, περνάνε πολύ χρόνο μαζί, ενώ κάνουν κοινές διακοπές. Ακόμη, όπως ακούσαμε να λέει η παρουσιάστρια, η τραγουδίστρια ερμηνεύει και το τραγούδι των τίτλων αρχής της εκπομπής.

Αννίτα Πάνια Άννα Βίσση

Πόσο χρονών έγινε η Άννα Βίσση και της ευχήθηκε η Αννίτα Πάνια;

Η Άννα Βίσση είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια και μουσικός και χθες έγινε 63 ετών. Μετρά 47 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, καθώς ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1973 όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI. Το 1977 έλαβε την 1η θέση στο 19ο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι Ας Κάνουμε Απόψε Μιαν Αρχή και κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τον ίδιο τίτλο. Από τη δεκαετία του '80, ξεκίνησε σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη και στιχουργό Νίκο Καρβέλα.

Έχει κυκλοφορήσει 27 προσωπικά άλμπουμ, 12 συλλογές, έχει 25 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, έχει πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις μουσικοθεατρικές παραστάσεις, τρεις όπερες και ένα μιούζικαλ, ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτικές παραγωγές. Είναι από τις πρώτες τραγουδίστριες που εισήγαγαν την δυτική ποπ μουσική στην Ελλάδα και συνδύασε ήχους από σύγχρονη λαϊκή, έντεχνη και ποπ μουσική δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα τραγουδιών. Σε μια καριέρα που έχει διαρκέσει για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες η Βίσση, έχει επηρεάσει πολλές από τις νεότερες τραγουδίστριες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το σύνολο της δισκογραφίας της περιλαμβάνει 37 πλατινένιες και 16 χρυσές διακρίσεις, ενώ αποτελεί μία από τις πιο διαχρονικές και εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών καθώς οι συνολικές πωλήσεις των δίσκων της υπερβαίνουν τις 9.500.000 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.