Άννα Βίσση: Έφερε στη δημοσιότητα τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε Αννίτα Πάνια - Νίκο Σαμοΐλη

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Βίσση: Έφερε στη δημοσιότητα τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε Αννίτα Πάνια - Νίκο Σαμοΐλη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Βίσση δε δίστασε να φέρει στη δημοσιότητα, ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο ανάμεσα στην καλή της φίλη, Αννίτα Πάνια και στον αγαπημένο της σύντροφο και συνεργάτη, Νίκο Σαμοΐλη.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις ενώ δεν μιλάει ποτέ για τη σχέση του. Η Αννίτα Πάνια έχει προσπαθήσει άλλωστε να κρατήσει πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, μετά και από τον χωρισμό της με τον Νίκο Καρβέλα.

Ωστόσο τώρα βρίσκεται σε διακοπές και έχει χαλαρώσει λίγο. Χθες βράδυ η Αννίτα Πάνια βρέθηκε με την φίλη της Άννα Βίσση και η τραγουδίστρια, ως ενεργή χρήστης των social media, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο.

Η Άννα Βίση σχολίασε την υπέροχη φωτογραφία της γράφοντας: «Του αγοριού απέναντι».

Αννίτα Πάνια Νίκος Σαμοΐλης σχέση

Οι δύο κυρίες κάνουν πολύ καλή παρέα μεταξύ τους. Δείτε εδώ ένα κοινό βίντεο τους μέσα από το σπίτι της Άννας Βίσση.

Έρχεται ξανά στο OPEN η Αννίτα Πανιά - Στο πλευρό της πρόσωπο του ΣΚΑΙ

Μέσα από την συχνότητα του OPEN επιστρέφει για ακόμη μια φορά η Αννίτα Πάνια κάνοντας έτσι την ανατροπή. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρίσκεται και ένα πρόσωπο από τον ΣΚΑΙ.

Τι και αν όλοι λέγαμε και πιστεύαμε πως το Αννίτα Κοίτα δεν θα επέστρεφε, μιας και η ίδια η παρουσιάστρια είχε δηλώσει μέσα από την εκπομπή της πως δεν θα ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο, τελικά όπως φαίνεται όχι μόνο γυρνάει, αλλά γυρνάει και με το ίδιο project.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στο tinasmess.gr, η Αννίτα Πάνια συνεχίζει στο OPEN τα Σαββατοκύριακα και ετοιμάζεται και για πρεμιέρα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι για να κρατήσει ένα χορταστικό και άκρως απολαυστικό τετράωρο παρέα στους τηλεθεατές.

Όπως συνεχίζει η δημοσιογράφος, η Γωγώ Σαμπάνη, που βρισκόταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, αμέσως μετά την αποχώρηση της Ελεάνας Τρυφίδου, αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής, ενώ πέρα από τον Σωτήρη Καραμίτζα αναζητούνται ακόμη δυο συνεργάτες που θα εμπλουτίσουν το πάνελ.

Δείτε ωστόσο, με ποια καλή παρέα περνούσε τα βράδια της δίπλα στην πισίνα.