Αννίτα Πάνια: Η βραδιά δίπλα στην πισίνα και το αγαπημένο πρόσωπο που βρέθηκε στο πλευρό της

Όμορφες στιγμές για την παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αννίτα Πάνια: Η βραδιά δίπλα στην πισίνα και το αγαπημένο πρόσωπο που βρέθηκε στο πλευρό της

Η Αννίτα Πάνια όταν είναι ελεύθερη από επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περνάει το χρόνο της με αγαπημένα πρόσωπα. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, πέρασε ένα τέλειο βράδυ δίπλα στην πισίνα με φίλους πριν ρίξει αυλαία με την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια, μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα τα χρόνια της καριέρας της, ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της.

Όπως πριν από περίπου μια ημέρα, όταν ανήρτησε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από την βραδιά που πέρασε δίπλα την πισίνα.

Η Αννίτα Πάνια, πόζαρε στο πλευρό του Ηλία Ψινάκη. Οι δυο τους ήταν παρέα με καλή παρέα και πέρασαν μια όμορφη βραδιά.

Να σημειώσουμε πως η Αννίτα Πάνια μετά το τέλος της εκπομπής της φαίνεται πως θα βρεθεί εκτός τηλεόρασης. Δείτε αναλυτικά.

Η Άννα Βίσση στο σπίτι της έχει τεράστια πισίνα - Εκεί πέρασε το βράδυ της με την Αννίτα Πάνια

Μέσα από το λογαριασμό της Άννας Βίσση, είδαμε ένα απίστευτο στιγμιότυπο από την τεράστια πισίνα που έχει στην αυλή της. Μάλιστα, εκεί πέρασε το βράδυ της, μαζί με την καλή της φίλη, Αννίτα Πάνια. Θα μείνετε στην εικόνα της.

Οι δυο γυναίκες διαθέτουν άψογες σχέσεις, ενώ όπως φαίνεται έχουν και τα ίδια ενδιαφέροντα και αγάπες. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιραστεί στα social media διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους, την οποία περνάνε μαζί.

Χθες το το βράδυ, η Άννα Βίσση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο από τις στιγμές που περνούσαν μαζί. Συγκεκριμένα, μια αστεία στιγμή που είχαν από την αυλή της τραγουδίστρια, η οποία διαθέτει μια απίστευτη και τεράστια πισίνα.

Άννα Βίσση Αννίτα Πάνια

Άννα Βίσση σπίτι πισίνα

Να σημειώσουμε πως, όσον αφορά τα επαγγελματικά της Αννίτας Πάνια, είναι κρίσιμες οι επόμενες ημέρες, Δείτε τι συνέβη.