Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αννίτα Πάνια: Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την παρουσιάστρια του OPEN - Τι συμβαίνει

Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Αννίτα Πάνια: Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την παρουσιάστρια του OPEN - Τι συμβαίνει
News 25.05.2020 10:08
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Αννίτα Πάνια στην κάμερα του Happy Day, οι μέρες που διανύει στον τηλεοπτικό σταθμό Open είναι κρίσιμες αφού σε λίγο καιρό θα γίνει συζήτηση για το αν θα συνεχίσει με την εκπομπή Αννίτα Κοίτα ή αν θα λήξει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Εκτός από αυτό, η Αννίτα Πάνια στο παρακάτω βίντεο αποκαλύπτει πράγματα για την σχέση της με την Άννα Βίσση αλλά σχολιάζει και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA.

Δείτε επίσης τι έχει σπουδάσει η Αννίτα Πάνια γιατί θα πάθετε σίγουρα πλάκα! Αυτό δεν το περίμενε κανείς!

Οι δηλώσεις της Αννίτας Πάνια που πρόδωσαν τις κρίσιμες ημέρες που ακολουθούν στο Open

“Δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε πολύ κουπί. Δύσκολη χρονιά με πολύ πράμα μέσα, μεγάλη εκπομπή, δεν πλήξαμε ποτέ. Δόξα τω Θεώ το παλεύουμε.

Δεν ξέρω να σας πω τι θα κάνω με την εκπομπή. Το μόνο που ξέρω να σας πω είναι ότι μια μέρα μου βγήκε όλη η αγανάκτηση γιατί μέσα σε αυτή την εκπομπή έχω φάει όλα τα έκτακτα αυτής της σεζόν. Είναι μια εκπομπή 4 ωρών, μεγάλη διάρκεια για ζωντανή εκπομπή με πάρα πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα, σε βαθμό που φτάνεις κάποια στιγμή και λες “μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο για μένα”;

Είμαστε σε μια φάση τώρα που τελειώνει η σεζόν, συζητιούνται πράγματα. Εμένα μου αρέσει η δουλειά αυτή όταν την κάνω με ανθρώπους που γουστάρω, συνεργάζομαι καλά και περνάω καλά. Αυτό μπορώ να το κάνω με πολύ λιγότερα λεφτά αν μου κάνει κέφι πραγματικά.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια στο παρακάτω βίντεο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αννίτα Πάνια: Μόλις έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα νέα για την παρουσιάστρια του OPENtv

Άσχημα νέα για την Αννίτα Πάνια

Share