Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος: Φιλήθηκαν ξανά στο στόμα - Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Αποκάλυψαν τα πάντα στο Ευτυχείτε

Λίγες μέρες μετά τον μεγάλο τελικό του J2US, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκαν στο Ευτυχείτε και δε δίστασαν να φιληθούν ξανά στο στόμα, ενώ την ίδια στιγμή ξεκαθάρισαν τι συμβαίνει ανάμεσά τους και αν είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους μίλησαν για την εμπειρία τους στο show, ενώ σχολίασαν και την συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή. Στο τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου τους ρώτησε για ακόμα μία φορά αν είναι ζευγάρι και οι δυο τους το διέψευσαν για ακόμα μία φορά με ένα φιλί.

Expand player

«Ε ρε τα χετε, παιδιά το φιλί που δίνουμε είναι μια συνήθεια που έχει η νεολαία. Εγώ δεν την ήξερα αυτή την συνήθεια. Είναι συνήθεια της Βίσση. Πες ότι δεν τα έχουμε Αναστάση».

Με τον Αναστάσιο Ράμμο να λέει: «Όχι δεν τα έχουμε, είμαστε πολύ καλοί φίλοι αλλά ένα φιλί δεν είναι τίποτα, να ορίστε», και να φιλάει την παρτενέρ του.

Αυτή είναι η ηλικία και η καταγωγή του Αναστάσιου Ράμμου, παρτενέρ της Κατερίνας Ζαρίφη

Ο Αναστάσιος Ράμμος στον τελικό του J2us φρόντισε να τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό όταν φίλησε live την Κατερίνα Ζαρίφη στο στόμα - δείτε εδώ το βίντεο. Μετά από αυτό το περιστατικό, λοιπόν, οι φήμες για το ότι είναι σε σχέση αυτοί οι δυο φούντωσαν για τα καλά. Μέχρι τώρα ωστόσο κανείς από τους δυο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στις 1 Ιουλίου 1991, δηλαδή είναι 29 ετών, και διαμένει στην Ανάκασα των Αγίων Αναργύρων.

Είναι ένας πολύ τρελός και γενναιόδωρος νέος. Μια από τις επιτυχίες του είναι το παρακάτω τραγούδι:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξελίξεις με Σολωμού - Παπαδημητρίου - Ζαρίφη στο MEGA

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για τα κιλά της: "Έχω χάσει..."