Βασίλης Κικίλιας: "Λύγισε" μιλώντας για τους υγειονομικούς - "Έχω δεθεί άρρηκτα με αυτούς"

Έντονη η συγκίνηση του Υπουργού Υγείας

Μια συνέντευξη στο Special Report έδωσε ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας και αναφέρθηκε στη πανδημία του κορωνοϊου αλλά και στο δέσιμο που έχει αποκτήσει με τους όσους δουλεύουν στα νοσοκομεία.

Ο υπουργός υγείας, θέλησε με τον τρόπο του να ευχαριστήσει όλους όσους σηκώνουν στις πλάτες τους όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση αυτούς τους μήνες και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του.

Expand player

«Έχω δεθεί άρρηκτα με αυτούς τους ανθρώπους. Με τις νοσηλεύτριες, τις τραπεζοκόμες, τις καθαρίστριες τους γιατρούς, τους ανθρώπους φυλάνε τα νοσοκομεία. Είναι συγκλονιστικοί. Τίποτα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Έχουν υπάρξει συγκλονιστικοί» είπε ο Βασίλης Κικίλιας με δάκρυα στα μάτια και σπασμένη φωνή ο οποίος πρόσφατα έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε ο Βασίλης Κικίλιας

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας προστέθηκε στη λίστα των Ελλήνων που έχουν λάβει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Πριν από λίγο εμβολιάστηκε και ο Στέλιος Πέτσας αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ στη σειρά των εμβολιασμών ακολουθεί ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν επιτελικά στελέχη της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Άκης Σκέρτσος, ο γγ του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γγ Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης και ο γ.γ. Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων Στέλιος Κούτνατζης.

Εντός των επομένων ημερών θα εμβολιαστούν, επίσης, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών (Νίκος Δένδιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, Κωνσταντίνος Βλάσης), η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Ελευθέριος Οικονόμου, Νίκος Χαρδαλιάς και οι γενικοί γραμματείς Κωνσταντίνος Τσουβάλας, Σοφία Νικολάου, Βασίλειος Παπαγεωργίου), η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (Νίκος Παναγιωτόπουλος, Αλκιβιάδης Στεφανής και ο γγ Αντώνιος Οικονόμου), η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Νότης Μηταράκης, Γιώργος Κουμουτσάκος).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μαζικοί εμβολιασμοί από τον Μάρτιο»

Κορωνοϊός: Βγήκε από το κώμα ο υποδιοικητής του Θριασίου