Ναταλία Γερμανού: «Θα ακούσουμε κι άλλα περιστατικά σαν της Μπεκατώρου και της Δούκα»

«Ευτυχώς θα φανερωθούν όλα»

Η Ναταλία Γερμανού ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων σχολίασε πως μετά τις εξομολογήσεις της Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκα, πολλοί θα είναι αυτοί που θα βρουν το θάρρος να μιλήσουν για τα δικά τους περιστατικά.

Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου, βρήκε και η Ζέτα Δούκα το κουράγιο να μιλήσει για την λεκτική και σωματική κακοποίηση που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη.

Expand player

Η Ναταλία Γερμανού στάθηκε στις δηλώσεις της αυτές και αναφέρθηκε στα αντίστοιχα περιστατικά.

«Όχι, εγώ ευτυχώς δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο. Αλλά αισθάνομαι ακριβώς αυτό που λες κι εσύ, σαν να δόθηκε ένα σύνθημα και άνοιξαν τα στόματα. Ήταν και πολύ συγκινητική η Ζέτα σήμερα, συγκλονιστική θα έλεγα. Και βλέπω και μια παρότρυνση από μέρους της Σοφίας Μπεκατώρου και τα Ζέτας Δούκα, ότι μιλήστε. Δηλαδή, ακούω αυτό το ρήμα στην προστακτική, μιλήστε, μιλήστε μιλήστε… Και θεωρώ ότι θα ακούσουμε κι άλλα, δυστυχώς. Το δυστυχώς επειδή συνέβησαν, ευτυχώς που θα φανερωθούν», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού: Μιλά για τον σύντροφό της - «Ξέρει την Άννα Βίσση και τίποτα άλλο, είναι ανακουφιστικό»

Το Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του Καλύτερα δεν Γίνεται και "τσάκωσε" την Ναταλία Γερμανού η οποία απάντησε για την νέα της σχέση αλλά και την εκπομπή της που σκίζει.

Αυτά αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού για τον σύντροφό της

«Συγκεκριμένα, ο σύντροφός μου τη ξέρει την Άννα Βίσση, αλλά δεν ξέρει τίποτα άλλο και δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο. Είναι αγχολυτικό και ανακουφιστικό πολλές φορές αυτό, και κάποιες άλλες είναι και λίγο ότι δεν έχεις κάποιον να του πεις τα προβλήματά σου. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή αυτή» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία και επεσήμανε πως εισπράττει την αγάπη του κόσμου αναφορικά με το «Καλύτερα δε γίνεται» ενώ πριν λίγες μέρες τοποθετήθηκε για την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θύμα απάτης η Ναταλία Γερμανού

Η αποκάλυψη της Γερμανού για τον Αργυρό - «Ούτε αυτός είναι μόνος του»