Η αποκάλυψη της Γερμανού για τον Αργυρό - «Ούτε αυτός είναι μόνος του»

Όλη η αλήθεια για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η αποκάλυψη της Γερμανού για τον Αργυρό - «Ούτε αυτός είναι μόνος του»

Το μεσημέρι της Κυριακής μια πολύ «πικάντικη» αποκάλυψη έκανε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται και αυτό αφορά την σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι ζευγάρι με την πρώτη όμως τελικά να το διαψεύδει.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του ALPHA φάνηκε να ξέρει πολλά παραπάνω για την προσωπική ζωή του γνωστού τραγουδιστή.

Η Ναταλία Γερμανού είπε χαρακτηριστικά: «Ούτε ο Κωνσταντίνος είναι μόνος του» και η Ναταλία Αργυράκη, είπε με την σειρά της για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Από παλαιότερα ρεπορτάζ, όταν βγήκε στη δημοσιότητα η Ιωάννα ήταν σε σχέση με άνθρωπο εκτός χώρου και μάλιστα ήταν μακροχρόνια η σχέση τους. Όπως φαίνεται είναι η ίδια».

Ιωάννα Μαλέσκου: Μίλησε ανοιχτά για τον Αργυρό - «Θα τα διαβάζει και θα γελάει»

Για πρώτη φορά η Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε ανοιχτά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, έπειτα από την εμφάνιση τους στην μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», όπου σύμφωνα με κάποιους που βρέθηκαν εκεί υπήρξε φλερτ ανάμεσα τους.

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε την παρουσιάστρια και του έκανε δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής 10/1 στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

«Θα τα διαβάζει αυτά ο Κωνσταντίνος και θα χαμογελάει! Όχι, δεν υπάρχει κάτι! Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο που ήταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου απαντώντας έτσι στις φήμες που κυκλοφορούν.

«Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν φυσιογνωμικά ενδεχομένως, αυτό δε σημαίνει ότι έχουν και κάτι», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.