Σε σχέση η Ιωάννα Μαλέσκου - Και όχι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Δεν είμαι μόνη μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σχέση η Ιωάννα Μαλέσκου - Και όχι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου, να μην είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ωστόσο δεν είναι ούτε και ελεύθερη. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πρώτη φορά πως έχει σύντροφο, χωρίς όμως να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», απάντησε πως δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα στην ίδια και τον τραγουδιστή, ενώ, έκανε και την αποκάλυψη που περιμέναμε.

«Θα τα διαβάζει αυτά ο Κωνσταντίνος και θα χαμογελάει! Όχι, δεν υπάρχει κάτι! Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο που ήταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου απαντώντας έτσι στις φήμες που κυκλοφορούν.

Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Αργυρός

«Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν φυσιογνωμικά ενδεχομένως, αυτό δε σημαίνει ότι έχουν και κάτι», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια και στην συνέχεια ήρθε η αποκάλυψη πως έχει σχέση.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου πως έχει σχέση

«Δεν είμαι μόνη και δεν ξέρω αν είναι μόνος (ο Κωνσταντίνος Αργυρός). Γενικά για τα προσωπικά δεν αναφέρω κάτι, δε μοιράζομαι και δε νομίζω να ενδιαφέρει και τον κόσμο», αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Όταν είναι να μάθετε κάτι, θα το μάθετε!», πρόσθεσε και όταν ο ρεπόρτερ, Γρηγόρης Μπάκας, της ζήτησε όταν έρθει η ώρα να του το πει, εκείνη του απάντησε: «Αυτό δε θα κρύβεται, θα το διαβάζεις στα μάτια μου».