Μαλέσκου και Αργυρός μαζί; Τα μηνύματα που «φούντωσαν» τις φήμες

Λέτε να ξεκινήσει με αυτό το ειδύλλιο η χρονιά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαλέσκου και Αργυρός μαζί; Τα μηνύματα που «φούντωσαν» τις φήμες

Κανονικός πανικός επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο, μετά από κάποια μηνύματα που δημοσίευσε ο λογαριασμός Soula Glamorous στο Instagram, μέσα από τα οποία γίνεται γνωστή η φήμη, πως η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει για τον τραγουδιστή στην εκπομπή της και έχει εξηγήσει πόσο πολύ της αρέσουν τα τραγούδια της, ενώ οι δυο τους συναντήθηκαν στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του Στην Υγειά μας ρε παιδιά.

Στην υγειά μας ρε παιδιά Μαλέσκου Αργυρός

Από τη μέρα εκείνη, πολλοί αναρωτιούνται αν παίζει κάτι μεταξύ τους, αφού φημολογείται πως αντάλλαξαν πολλά βλέμματα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Μάλιστα, μία διαδικτυακή φίλη, ενημέρωσε τη Soula Glamorous πως αμέσως μετά την εκπομπή έκαναν follow στο Instagram ο ένας τον άλλον.

Μαλέσκου Αργυρός σχέση
Μαλέσκου Αργυρός ζευγάρι

Λέτε να δούμε ένα νέο ζευγάρι να αναδύεται στην ελληνική showbiz;

Η εμφάνιση που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε τη πρώτη της εμφάνιση στο Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά και εντυπωσίασε τους πάντες με το κατακόκκινο φόρεμα της .

Η παρουσιάστρια, στην πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή, κέντρισε όλα τα βλέμματα και δικαίως αφού η παρουσία της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη στο Πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο κάμεραμαν δεν έπαιρνε τα πλάνα από πάνω της και έτσι αποδεικνύει πως δικαίως βρίσκεται στο τιμόνι του Love it.

μαλέσκου ιωάννα κόκκινο φόρεμαιωάννα μαλέσκου φόρεμα

Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε φέτος να αλλάξει όλη της την ζωή και να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα εξαιτίας της νέας της συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ και αποδείχθηκε πως πολύ καλά έκανε τελικά.

Μια νέα σικάτη γυναίκα, με ευφράδεια λόγου, αισθησιακή παρουσία και κύρος ήταν αυτό που χρειαζόταν φέτος στην ελληνική τηλεόραση και ο ΣΚΑΙ το βρήκε στο πρόσωπό της.

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης του Love it να κρατιούνται σε ένα μέτριο επίπεδο, αλλά φέτος ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει δυστυχώς και αυτό το κομμάτι, αφού όλες οι εκπομπές είτε ενημερωτικές, είτε ψυχαγωγικές έχουν πέσει. Οπότε αυτή η χρονιά δεν είναι και πολύ αντιπροσευτική.

Πληροφορίες μου που σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες του σταθμού δεν θέλουν για κανέναν λόγο να την χάσουν από το δυναμικό της ομάδας τους. Μπορεί τα νούμερα να είναι μέτρια αλλά οι διαφημιστικές την κοντοζυγώνουν ως μια νέα Ελένη Μενεγάκη.

Δεν είναι αδύνατο, όμως, να δούμε αλλαγές στην εκπομπή της, από την ώρα προβολής μέχρι και τα άτομα που έχει στο πάνελ.