Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες και η σχέση του με την οικογένεια του

Τα αποκάλυψε όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Βαγγέλης Αλέξανδρής που παίζει τον ρόλο του Κυριάκου Βαμβακά στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιτυχία της σειράς αλλά και την οικογένεια του.

«Ο γιος μου είναι 11 μηνών. Θεωρώ ότι δε λέει κανείς για το ζόρι που τραβάνε οι νέοι γονείς, είπε γελώντας ο Βαγγέλης. Εμείς ευτυχώς έχουμε τη πεθερά μου και μας βοηθάει. Όταν έχεις παιδί ο εγωισμός πάει περίπατο. Αυτό που λέγανε παλιά ότι πάρε του τον πόνο και δώσε τον σε μένα το ένιωσα. Όταν πήγαμε να του κάνουμε μια επέμβαση στο χαλινό και τον είχα μια ώρα σφιχτά στην αγκαλιά μου.

Expand player

Εξελίσσεται η σχέση του ζευγαριού με το μωρό. Με τη γυναίκα μου είμαστε πού δεμένοι, αλλά με τον ερχομό του παιδιού υπάρχει ένταση, ξενύχτι. Η γυναίκα μου ακόμα θηλάζει παρά το γεγονός ότι τέλος Φεβρουαρίου θα γίνει ενός έτους! Παραπονιέται αλλά το κάνει». Ο ηθοποιός λίγες μέρες πριν έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες

«Πέρσι ο Κυριάκος ήταν γυναικάς. Φέτος προσπαθεί να είναι οικογενειάρχης. Ο Κυριάκος έφτασε σε ένα σημείο που έπρεπε να ζυγίσει τι θέλει. Τελικά διάλεξε το στεφάνι του. Θα έρθουν δύσκολες στιγμές και για τον Μπάμπη και για τον Κυριάκο. Ενώ είναι καλό παιδί, πάει και μπλέκει. Ο Μπάμπης είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει χωρίς την πατρική φιγούρα.΄ Όσο για την Ουρανία και τη βιοτεχνία, “ως Κυριάκος αισθάνομαι ότι θα παίξω δεύτερο ρόλο και δεν μπορώ να το δεχθώ. Προσπαθώ να δικαιολογήσω τον Κυριάκο για να τον στηρίξω.»

«Αν θα πάει τρίτη σεζόν το σήριαλ, θα ήθελα να ξέρω που θα πάει η ιστορία του Κυριάκου. Όλοι οι ηθοποιοί βάζουν μεράκι ψυχή και πολλή μελέτη»

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Απίστευτος καυγάς μεταξύ Ασημίνας και Δρόσως

Στο Πρωινό το πρωί της Τρίτης, δόθηκε ένα απίστευτο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες. Στο Διαφάνι θα έρθουν μεγάλες συγκρούσεις.

Η Ασημίνα θα μάθει για τη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή από τον Μπάμπη.

Ο Μπάμπης βλέπει τον Κωνσταντή να πηγαίνει κρυφά τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω, παρά την απαγόρευση από τον Νικηφόρο. Γίνεται ένας απίστευτος καβγάς μεταξύ των δύο αδελφών, με την Ασημίνα να κατηγορεί τη Δρόσω για το ήθος της.

Και ο Νικηφόρος θα συναντηθεί με τον Κωνσταντή, αφού ο Νικηφόρος θα μάθει για τη σχέση του αδελφού του με την Δρόσω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Θα ειπωθούν πολύ βαριές κουβέντες, λόγια που δεν θα έχουν επιστροφή. Θα δούμε σκηνές Άγριας Δύσης, θα παίξουν άγριο ξύλο μεταξύ τους, τόνισε ο Αλέξης Μίχας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα Δρόσω - Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Μελέτης και Ηλίας πιάνονται στα χέρια